To je to što me zanima!

Varao na prirezu? Tomislava Dragičevića istražuje DORH

Općinsko državno odvjetništvo je protiv člana uprave Ine podnijelo istražni zahtjev. Navodno je prijavio boravište u Pušći i plaćao manji prirez te 'zaradio' 642.000 kuna
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo je protiv bivšeg predsjednika i sada člana uprave Ine Tomislava Dragičevića podnijelo istražni zahtjev jer sumnjaju da je na prijevaru stekao 642.000 kuna, javlja HRT. Navodno je davao neistinite podatke o adresi stanovanja kako bi prirez i porez na dohodak plaćao po nižoj stopi. 

Mediji su pisali kako je Dragičević prijavio da stanuje u Pušći iako je stanovao u Zagrebu. Zbog toga su mu navodno od 1. siječnja 2004. do 19. siječnja 2010. obračunavali plaće i otpremnine po nižoj stopi.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • p i j e v a c 30.01.2011.

    Baš me zanima ukupna imovina od ovog gada,kad je toliko prevario za prirez.Pa to može odmah platit otpremninom koju je dobio...i još će mu ostat za malo vitra.

  • zeemax 29.01.2011.

    ajd mu sad oduzmite tih 642000 kn što je protupravno stekao!

  • ribarr 29.01.2011.

    pa nije to ništa novo niti je on jedini pođite po otocima pa provjerite koliko ima prijavljeni sa mjestom boravka a dođu samo ljeti za vrijeme dok im traje godišnji a da ne govorim o mijestima koja su pod državnom skrbi

Komentiraj...
Vidi sve komentare