To je to što me zanima!

Varaždin: Slovenac kroz prozor bacio dvije kile trave, imao i lažne potvrde o cijepljenju

Osim što se kroz prozor automobila riješio droge, 22-godišnjak je odbacio i dvije papirnate omotnice u kojima su bile 32 bjanko potvrde o cijepljenju cjepivom AstraZeneca. Uhićen je na parkiralištu, dobio je kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Interventni policajci PU varaždinske su u petak 25. veljače oko 20.40 sati, na jugozapadnoj obilaznici u Varaždinu tijekom kontrole prometa zaustavili automobil slovenskih registarskih oznaka. U trenutku zaustavljanja vozila, vozač je kroz prozor izbacio platnenu vrećicu, pvc paket u obliku cigle i dao se u bijeg. Mjestu odbacivanja paketa odmah je osigurano kako bi se obavio očevid, a drugi policijski službenici su krenuli u potjeru za odbjeglim vozačem.

BIJEG KOD SISKA Bježao od policije s drogom pa je izazvao prometnu nesreću

U odbačenoj vrećici bio je paket ispunjen zelenom biljnom materijom nalik na marihuanu težine 964 grama te dvije papirnate omotnice u kojima su bile 32 bjanko potvrde o cijepljenju cjepivom AstraZeneca. Odbačeni pvc paket u obliku cigle također je bio ispunjen zelenom biljnom materijom nalik na marihuanu ukupne težine 1042 grama, izvještavaju iz PU varaždinske.

Ubrzo nakon što je pobjegao s punkta na kojem je zaustavljen, policajci su na jednom parkiralištu u Varaždinu zatekli vozilo u kojem je bio odbjegli vozač, 22-godišnji slovenski državljanin. Utvrđeno je kako neprijavljeno boravi u Varaždinu.

Mladić je priveden i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski službenici pretražili su osobno vozilo i stan kojim se koristi osumnjičeni u Varaždinu. Ponađeno je 450 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.


 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ekscem 27.02.2022.

    A možda je i lažni Slovenac? Naročito ako se kliče Haso.

Komentiraj...
Vidi sve komentare