To je to što me zanima!

Varaždinac Marko H. (14) mora na još par operacija

Dječaku (14) bilo je opečeno 90 posto tijela. U srijedu je bio na prvoj kontroli od kada su ga otpustili iz bolnice. Liječnici kažu da se oporavlja
Vidi originalni članak

O roditeljima i psihijatrima ovisi hoće li u rujnu u školu i hoće li je promijeniti. Inače oporavak ide jako dobro, kažu liječnici iz zagrebačke Dječje bolnice u Klaićevoj. Operacije su bile toliko uspješne da ipak neće morati ispod odjeće nositi skafander koji inače štiti od vanjskih utjecaja i smanjuje ožiljke. Marko H. (14) se normalno kreće i komunicira te nema propisanu posebnu prehranu. Sad kad su mu opekline zarasle može se i normalno kupati. Neslužbeno doznajemo da će najesen ponovno biti podvrgnut manjim operacijana. Kod opeklina kakve je Marko imao stupanj oporavka do kojeg je on došao u četiri mjeseca inače traje godinu dana. Marko se devet dana prije svog 14. rođendana, 3. ožujka, polio razrjeđivačem i zapalio u školskom hodniku pred prijateljima. Tijelo mu je bilo 90 posto opečeno. Prvih 20-ak dana borio se za život. Podvrgnut je bio manjim i većim operativnim zahvatima. Postojala je opasnost od opeklinskog sindroma gdje su mu mogli otkazati vitalni organi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • maya0007france 13.07.2008.

    strahota !!!!! kako djete moze pomisliti da napravi tako nesto ... pa kaj nema roditelje koji ga vole?!! nejasno mi je iz kojeg pravog razloga je djete to napravilo ...?

  • Hacker-ri 10.07.2008.

    Mislim da se roditelji, koji ocito nisu blagi prema jedinicama, mrze. Kako netko tako moze dignut ruku na sebe? sta ga mora na to natjerat? sta ga ceka doma? gdje je sad socijalna sluzba i sve?

  • angel7 10.07.2008.

    hvala bogu da se mali oporavio. nadam se da ce sve biti uredu i da mu vise nece to pasti na pamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare