To je to što me zanima!

Varaždinka (63) htjela zaraditi investirajući u kriptovalute pa ostala bez stotina tisuća kuna

Nakon višekratnih novčanih uplata, žena je zatražila isplatu obećane dobiti, no do dana podnošenja prijave ništa joj nije isplaćeno, a visina materijalne štete procijenjena je na nekoliko stotina tisuća kuna
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina tisuća kuna iznosi šteta koju je pretrpjela 63-godišnjakinja javivši se na oglas, odnosno poziv na investiranje u kriptovalute, a nakon njezine prijave, varaždinska je policija državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog računalne prijevare.

DIGITALNI KRAH Dug propale kripto platforme FTX skoro 3,1 milijardu dolara

Varaždinska policija izvijestila je da je prijavu 63-godišnjakinje zaprimila je u ponedjeljak, 21. studenoga, a žena je navela da je oglas kojim se poziva na investiranje u kriptovaluti uz zajamčenu dobit pronašla u listopadu prošle godine.

Tada se i javila na oglas te je do 26. svibnja ove godine putem elektroničke pošte, aplikacija Viber i WhatsApp u više navrata kontaktirala s nepoznatim osobama koje su je navele da ulaže u kriptovalute, obećavši joj velike prinose u kratkom roku, ističu u priopćenju.

'ZARADIO' OGROMNU KAZNU Pokušao prošvercati opremu za rudarenje kriptovaluta, uhvatili ga na granici kod Dubrovnika

Nakon višekratnih novčanih uplata, žena je zatražila isplatu obećane dobiti, no do dana podnošenja prijave ništa joj nije isplaćeno, a visina materijalne štete procijenjena je na nekoliko stotina tisuća kuna.

Policija ističe da radi na otkrivanju počinitelja računalne prijevare, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijela je kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • problematik 22.11.2022.

    Popušila je super. Pohlepa je uvijek bila "isplativa" i što je htjela sada NEMA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare