To je to što me zanima!

Varaždinski sud odredio mjesec dana pritvora ženi (38): Svog partnera izbola je škarama

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nedjelju provelo prvo ispitivanje uhićene hrvatske državljanke (38) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva
Vidi originalni članak

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je u ponedjeljak prijedlog državnog odvjetništva i odredila 38-godišnjakinji istražni zatvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od počinjenja novih kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

PRIVELI SU JE Detalji pokušaja ubojstva u Varaždinu: Godinu dana mlađeg partnera ubola škarama u prsa

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nedjelju provelo prvo ispitivanje uhićene hrvatske državljanke (38) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva. Postoji osnovana sumnja da je 38-godišnjakinja u subotu oko 4 sata u obiteljskoj kući u Varaždinu, tijekom svađe s 37-godišnjakom zadala mu više uboda metalnim škarama i nanijela mu ozljede opasne po život, a život mu je spašen hitnom medicinskom intervencijom. 

Muškarac je nakon ranjavanja izašao na cestu od kud je po dojavi kolima Hitne prevezen u Opću bolnicu u Varaždinu. Dok je žena za koju se sumnja na počinjenje kaznenog djela isti dan uhićena i potom je policija provela kriminalističko istraživanje i uz kaznenu prijavu ju predala pritvorskom nadzorniku PU varaždinske a nakon toga postupak je preuzelo ŽDO. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Svetlijana Putinova 14.08.2021.

    jbt uvjek varazdinke u napadima na muske...alkohol kumuje

  • toby 10.08.2021.

    Brončana "hrvatska državljanka"

  • najiram 10 10.08.2021.

    ve su  nadrapali  ovi  v  reštu...dok  joj  se  nažge  minđa  a  nadu  mogli  ili  šteli...zgrizla ig  bode...opasna  keka  baba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare