To je to što me zanima!

Varoufakis pokazao Nijemcima srednji prst? 'Video je lažiran'

UVRIJEDIO IH: Na njemačkoj televiziji objavljen je video sa Subversive festivala na kojem grčki ministar tijekom svog govora o Nijemcima pokazuje srednji prst
Vidi originalni članak

Njemački mediji raspravljaju o tome je li grčki ministar financija Yanis Varoufakis pokazao Nijemcima srednji prst i time ih uvrijedio.

Varoufakis je u nedjelju navečer prvi put nastupao na njemačkoj televiziji u veoma gledanoj emisiji voditelja Guenthera Jaucha na ARD-u. Voditelj mu je u jednom trenutku pustio video iz svibnja 2013 . u kojemu Varoufakis na festivalu u Zagrebu pred brojnom publikom kaže:

- Grčka je u siječnju 2010. jednostavno trebala objaviti da nije u stanju ispuniti svoje obveze u eurima, kako je učinila Argentina, i Njemačkoj pokazati srednji prst (podiže lijevu ruku i pokazuje srednji prst) i reći: "Sada sami rješavajte problem".

Osporio autentičnost snimke

Vidno uznemireni Varoufakis osporio je autentičnost video-snimka, javlja Večernji list.

- Video je lažan. Taj prst nisam nikad pokazao. Prst je montiran. To vam kažem bez dvojbe, i vjerujte mi, kazao je Varoufakis.

Stručnjaci: Nije bilo montaže

Svi njemački mediji odmah su pozvali stručnjake za video montažu i oni su jednoglasni - nije bilo montaže, video je stvaran.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cronewsler 17.03.2015.

    Te homosexualne Grčke Bogove dugova i smradove treba izbaciti iz EU! Ne kaže đabe: "dužan ko Grčka..."

  • mariocalabrese 16.03.2015.

    Bogate Grcke lopine i kriminalci su deponirali storine milijardi Dollara u Svici i drugim bankarskim oazama ( radi se navodno od 800 milijardi Dollara), umjesto pomoci i solidarnost Grcima treba noga u guzicu pa neka IZMEDJU sebe istjeraju na cistac tko je koga zahebao odnosno pokrao)

  • žaba davi rodu 16.03.2015.

    ako je lažiran ... šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare