To je to što me zanima!

Vasina kći podupire uhićenog kuma 'fotkom' na Facebooku

Nakon što je Curić uhićen prije 10-ak dana, Helena je, očito u znak podrške, promijenila svoju sliku profila na Facebooku. Objavila je selfie upravo s Curićem
Vidi originalni članak

Helena Brkić (23) najstarije je dijete potpredsjednika Sabora i drugog čovjeka HDZ-a Milijana Brkića. Ona je već svojim ranijim objavama na Facebooku pokazala iznimnu povezanost s njihovim kumom Blažom Curićem koji je uhićen zbog dojave Franji Vargi da je pod tajnim mjerama policije i USKOK-a.

Nakon što je Curić uhićen prije 10-ak dana, Helena je, očito u znak podrške, promijenila svoju sliku profila na Facebooku koja je sada selfie upravo s Curićem. Na fotografiji se vidi da je nastala negdje tijekom ljeta na morskoj obali.

Helena je već ranije označavala da je u kumovom društvu tijekom Sinjske alke ili kada je na treninzima jahanja, što svjedoči o jakoj povezanosti obitelji s Brkićevim "suborcem, prijateljem i kumom" kako je Curića opisao sam drugi čovjek HDZ-a. Brkićeva kćer natječe se u jahanju za konjički klub Trajbar, a problematiziralo se i otkud novci za rasnog konja Caloua, ali on se, navodno, vodi kao vlasništvo kluba. Bavi se i boksom, a prije dvije godine je asistirala i u uredu HDZ-ove eurozastupnice Ivane Maletić koja je politički bliska Brkiću. Helena sada navodi i da vodi salon za ljepotu u Zagrebu koji je osnovala njena majka Karmen još dok je bila u braku s Milijanom Brkićem.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kum Blaž Curić inače ostaje u pritvoru dok se ne ispitaju četiri svjedoka vezano za njegov pokušaj probijanja tajnih mjera. Pretpostavlja se samo da bi jedan od svjedoka mogao biti i Brkić jer je falsifikator Franjo Varga svjedočio da je radio i za Brkića i Tomislava Karamarka ranije, ali su obojica to opovrgnuli.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • škver 09.10.2018.

    A po čemu je ona bitna?

  • zvone slavonac 08.10.2018.

    Uhodava se mala za tatu kad se pridruzi kumu ako je pravna drzava mogao bi ubrzo.

  • Perica12 08.10.2018.

    Sada će i srculence da se malo naslikava sa Curićem, pa Sevke, pa još one druge dvije Ive, itd. Paraziti i krimosi se drže zajedno. Ionako znaju da im nitko ništa neće jer će se spisi zagubiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare