To je to što me zanima!

Požar u Dicmu: Izgorjele kuće, ljudi nemaju čime gasiti vatru

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca DVD-a Sinj požar je u naselju stavljen pod kontrolu. Budući da je velik dio splitskog zaleđa još bez vode, stanovnici nisu mogli gasiti vatru
Vidi originalni članak

Nešto iza 14 sati u Dicmu, u mjestu Mojanke, je izbio požar. Vatrogasci i policija su na terenu.

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca DVD-a Sinj požar je u naselju stavljen pod kontrolu. 

Na fotografijama koje smo dobili od čitatelja vidi se da sz u požaru izgorjele dvije kuće

Nema vode i stanovnici su očajni pa se nisu mogli sami braniti.  Naime, zbog puknuća glavnog tlačnog cjevovoda Ruda-Sinj (Radošić) u subotu je prekinuta opskrba vodom na području Dicma te u dijelovima naselja koja pripadaju općinama Dugopolje i Muć.

Vatra još povremeno pojavljuje u šumskom predjelu, piše Slobodna Dalmacija.

Policija ispituje uzroke ovog požara koji je buknuo uz samu cestu Sinj - Split. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Burdus_1 30.08.2017.

    "Lepa nasa lepo gori" kaze cetnik pupovac...valjda ce i ovdje milicija u policiji pronaci da je neki malomni podgrejavao pasuljcinu...bez narvno cetnickog ili srpskog pridjeva...

  • ico1234567890 27.08.2017.

    Poštovanje imam jednu ideju koja bi mogla pomoći za gašenje požara probajte pomiješati vodu i isjeckani led koristit za gašenje požara mislim da bi to jako dobro pomoglo radi toga zato sto voda jako brzo ispari a led ne zbog toga led ima jaču vrijednos nek voda ona ostaje na površini i pomalo se otopljava mislim da bi bilo moguće to metodu isprobati nezrelim nikome loše želim pomoći ako je moguće Hvala puno.

  • ivankapas 27.08.2017.

    Kada ce hrvatske vlasti,a i mi svi skupa prestati biti samo statisticari,kada ce poceti ozbiljna obrana i borba protiv tih kriminalnih piromana i neprijateljski raspolozeni paljitelja kuca i dobara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare