To je to što me zanima!

Vatrogasci gase požar u Rijeci, zapalilo se odlagalište otpada

Neugodan miris i gust dim brzo se šire okrugom Rijeke. Planulo je odlagalište otpada. Vatrogasci su na terenu, a uzrok požara znat će se nakon policijskog očevida
Vidi originalni članak

Nešto poslije 17 sati buknuo je plamen u dvorištu riječke firme za odlaganje otpada. Gust dim brzo se proširio posvuda, a širi se i neugodan miris, govori nam čitatelj. 

Zaprimili smo dojavu u 17:12, a vatrogasci su na terenu kako bi ugasili požar, potvrdili su nam iz riječke javne vatrogasne postaje, te potvrdili kako se radi o požaru smeća na odlagalištu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ajetodoo 28.04.2019.

    Pa šta to ljudi bacaju u smeće da tako smrdi?!

  • Mahatma Ganji 27.04.2019.

    Pa koliko znam iz prica sa CIOSa u zagrebu svakodnevno imaju manje pozare i eksplozije prilikom drobljenja raznih stvari. Ima svega zapaljivog u vozilima, da ne kazem metaka i slicnih zapaljivih i eksplozivnih cudestva. Najzanimljivija stvar je sto otpad natalozen na hrpu par metara visoku(madraci piljevina itd) se moze samozapaliti uz određen postotak vlage. Dodje do kemijske reakcije tj. poluraspada materijala i oslobađa se velika temperatura i plinovi. Cuo sam podatak da dnevno jednom ili dva puta se brda prebacuju s hrpe na hrpu jer je na metar ili pola metra dubine temperatura preko 80 stupnjeva. Naravno i da stoji prica da se namjerno pali al to cu ostaviti policiji. I ovo mislim da je Metis nedaleko Rijeke.

  • pijun 27.04.2019.

    Di pored Rijeke koja firma, šta to sami moramo istražiti? Jbt i ti za ovu objavu dobiješ plaću, lud tko ti je daje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare