To je to što me zanima!

Vatrogasci satima gasili požar na vikendici u Jastrebarskom

Na objektu je nastala značajna materijalna šteta, ali nitko nije ozlijeđen. Uloženo je puno nadljudskog truda kako bi se ugasio i posljednji žar koji se uvukao duboko u krovnu konstrukciju, kažu vatrogasci
Vidi originalni članak

Vikendica u  Pavlovčanima, na području Jastrebarskog, zapalila se u noći s četvrtka na petak. 

- Nakon dojave u 01:43 u vrlo kratkom roku izašli smo s 3 vozila i 11 vatrogasaca. Do dolaska vatrogasaca požar se proširio na sjenicu, jugozapadnu stranu krova te dio dnevnog boravka. Požar je brzo lokaliziran i nije se dalje širio, ali je do potpunog gašenja prošlo još gotovo 3 sata te je uloženo puno nadljudskog truda kako bi se ugasio i posljednji žar koji se uvukao duboko u krovnu konstrukciju - napisali su na Facebook stranici DVD Jastrebarsko.

Na objektu je nastala značajna materijalna šteta, ali nitko nije ozlijeđen.

- Na intervenciji su sudjelovali i pripadnici 13. Policijske postaje, djelatnici HEP-a te nam je pružena podrška s vozilom za rad na visinama. Povratak u spremište bio je u 06 sati, a nakon čišćenja opreme i pripreme vozila otišli smo na posao - pišu iz DVD-a.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nijetebriga 26.04.2019.

    Koliko su velike obiteljske kuce po povrsini u Zg., ako je ovo vikendica.?. ovo ima vjerojatno 70m².. ovdje ne smje biti veca od 25m²..

  • POTPEC 26.04.2019.

    A bogme to i ne liči na neku vikendicu. Prije na obiteljsku kuću.

  • mamba 26.04.2019.

    Bolje da nisu nista ni radili. Ovako ce samo bit teze za porusit zgariste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare