To je to što me zanima!

Vatrogasci su obranili kuće i obuzdali vatru kraj Senja

Požar je buknuo u nedjelju između 12 i 13 sati. Zbog jake bure vatra se brzo širila i zaprijetila kućama. U gašenju su pomagala i četiri kanadera
Vidi originalni članak

Vatrena buktinja kod Senja obuzdana je oko 18 sati. Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar i tako spasiti kuće kojima je vatra prijetila. U Senju je poslijepodne eksplodirao dalekovod te je veliki dio grada ostao bez struje. Nije poznato je li uzrok eksplozije požar ili pak kvar na dalekovodu.
Požar trave i borove šume buknuo u nedjelju između 12 i 13 sati na zapadnom dijelu grada Senja. Radi bure vatra se počela naglo širiti.
- Buknulo je odjednom. Požar se jako brzo širio. Vatrogasci su brzo došli i odmah počeli gasiti vatru - rekla nam je čitateljica Valentina Baričević iz Novog Vinodolskog. U DVD-u Senj kažu da je vatra došla jako blizu kuća te da situacija nije nimalo povoljna jer jaka bura otežavala posao vatrogascima na terenu. Dim se proširio posvuda. Četiri kanadera pomagala su vatrogascima. Na terenu je bilo 120 vatrogasaca sa 25 vozila iz vatrogasnih društava Otočac, Senj, Sveti Juraj, Brinje te iz JVP-a Gospić. Gorjela je površina od oko tri četvorna kilometra. Ozlijeđenih nema.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kaj28n 30.08.2009.

    katasrrofa.danas su se trebali pokazati svi ti senjski invalidi domovinskog rata koji imaju i po 7000 kuna mirovine a vecina su lazni a ne sve opet po jadnim vatrogascima

  • L_A_N_A 30.08.2009.

    strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare