To je to što me zanima!

"Vatrogasci su potplaćeni, no trenutno ne možemo bolje"

U krizi moramo mijenjati neke loše navike. Vaš posao je slabo plaćen i potplaćen i trenutno ne možemo bolje. Čim budemo mogli, prvi ste na redu, rekao je Milanović
Vidi originalni članak

Vatrogasci sa zadarskoga područja u ponedjeljak su na Zračnoj luci Zadar zajedno s pripadnicima Oružanih snaga te hitnih službi sudjelovali u protupožarnoj vježbi Ljeto 2013. Pokazali su kako reagiraju sve službe od prve dojave o požaru do same intervencije, u kojoj sudjeluju kanaderi i zračni traktori te helikopteri HRZ-a. Zračne snage pokazale su se posebno potrebnima u situacijama prebacivanja ljudstva i spašavanja iz vatrenoga okruženja. Sve je to uz pomoć dalekozora promatrao i premijer Zoran Milanović. Nakon što je obišao vatrogasnu opremu i tehniku, obratio se postrojenim vatrogascima. Ni to obraćanje nije moglo proći bez podsjećanja da je kriza. 

– U krizi moramo mijenjati neke loše navike. Vaš posao je slabo plaćen i potplaćen i trenutno ne možemo puno bolje. Čim budemo mogli, prvi ste na redu, obećao im je premijer Milanović. Iako se uvjerio da su spremni za sve nedaće, predsjednik Vlade poželio im je što manje nevolja ovoga ljeta.

 – Ali vam ipak želim nešto izazova, jer to je način da se spremite za vrijeme i situacije koje su opasne po život - rekao im je Milanović. Vježba se odvijala u organizaciji DUSZ-a te uz pomoć OSRH-a i Vatrogasne zajednice Zadarske županije.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ludom 19.05.2013.

    A kako bi bilo da prodate telefone.

  • optimist-pesimist 14.05.2013.

    Komentar prosjećnog građana RH-e, "obzirom na ekonomsku situaciju u državi saborski zastupnici, direktori javnih poduzeća, menađeri javnih poduzeća, načelnici javnih uprava,gradonačelnici Županija, gradova i općina, ravnatelji bolnica, domova zdravlja,dječjih vrtića, srednjih i osnovnih škola,fakulteta i sveučilišta su preplaćeni za svoj nerad i neefikasnost no trenutno ne mogu bolje jer dva smo svijeta različita".....

  • mafija-sb 14.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare