To je to što me zanima!

Vatrogasci u stanu pronašli mrtvog muškarca, ugušio se

Riječki vatrogasci su u srijedu oko 8.37 sati ugasili požar u stanu na stubama A. Anđelovića 3. Nakon gašenja vatre u stanu su pronašli mrtvog muškarca
Vidi originalni članak

Riječanin (70) je izgorio u požaru koji je u srijedu u 8.37 sati izbio u stanu na prvom katu zgrade na adresi Stube Alberta Anđelovića iza Guvernerove palače u centru Rijeke. Neslužbeno saznajemo da je riječ o D. T. koji je u stanu živio sam. Prema riječima susjede preminulog, u stanu je bila isključena struja. Pretpostavlja se da je uzrok požara svijeća ili opušak koji su odbačeni ili ostavljeni bez nadzora. Riječanin se u trenutku izbijanja požara nalazio u spavaćoj sobi. Susjeda je primijetila dim. Zazivala je D. T. koji se inače teško kretao. Pokušao je doći do izlaznih vratiju, no nažalost nije uspio. Njegovo je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu. Pretpostavlja se da preminuo uslijed gušenja. Dim je ušao u jedan od stanova koji se nalazi na istome katu, dok je u garsonjeru u prizemlju uslijed gašenja požara procurila voda.

- Mislim da je to stan od Grada Rijeke. U njemu je živio stariji gospodin - rekao nam je čitatelj koji je snimio intervenciju riječkih vatrogasaca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare