To je to što me zanima!

Vatrogasni kombi oblijepili HDZ-ovim transparentima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U pratnji HDZ-ova autobusa bio je i vatrogasni kombi prekriven njihovim plakatima i zastavama. Prema Izbornom etičkom kodeksu, to se ne smije
Vidi originalni članak

Vozio sam autocestom kad sam ugledao HDZ-ov autobus, a ispred njega vatrogasni kombi cijeli oblijepljen HDZ-ovim plakatima i zastavama, kaže Erol Režić iz Zagreba koji ih je snimio u četvrtak oko 15 sati. Vatrogasci i HDZ-ov bus skrenuli su s autoceste na izlaz za Otočac.
- Na vatrogasnom kombiju gospićkih registracija jasno se vidjelo da je riječ o HDZ-u i vatrogascima iz Otočca. A vatrogasna ili policijska vozila sigurno ne smiju na sebi imati nikakva stranačka obillježja - kaže Erol. Sat vremena nakon Erola, koji ih je snimio na autocesti A1, sliku vatrogasnog kombija s HDZ-ovim transparentima slikao je čitatelj u Otočcu.
- Je li sljedeći korak predizborna kampanja na Hitnoj pomoći - pita se čitatelj iz Otočca.
U Izbornom etičkom kodeksu stoji da je "tijekom izborne promidžbe i samog postupka izbora protivno etici korištenje nenamjenskih sredstava, opreme, potrošnog materijala i prostorija u vlasništvu države i loklne samouprave za aktivnosti i namjene izborne promidžbe".

Idi na 24sata

Komentari 8

  • abatenoj 13.11.2007.

    METADOR KOJI SI TI GLUPAN.NEMAM VOLJE NITI KOMENTIRAT TVOJ GLUPI KOMENTAR.DA SE RAZUMIMO SVI SU ONI GAMAD SA HDZ-om NA ČELU.BOLJE BI BILO DA SU NOVCE OD IZBORNE KAMPANJE DALI ONIMA KOJIMA JE POTREBNA POMOĆ A NE SE OVAKO PRESERAVALI.OPET ĆE BIT ISTA STVAR KA SA \"JADRANKOM I PAŠTETOM\"

  • nix_zgd 10.11.2007.

    ova / j metador ima psihickih problema...hdz to ljepi jer su gamad, a nisu im mogli osigurat potrebnu opremu? ma hdz je najvece smece u drzavi

  • banja 10.11.2007.

    Valjda im milanovic nabavio vozilo pa nalijepili HDZ xixixixixi

Komentiraj...
Vidi sve komentare