To je to što me zanima!

Vauu Super subota u Zadru! Makeover vlasnika i ljubimaca

Savršen dan za Vas i vašeg kućnog ljubimca. On dobije kraljevski tretman, a Vi makeoverom osvježite svoj izgled. Subota 14. svibnja dan je za promjene, a možda i novog kućnog ljubimca!
Vidi originalni članak

Shopping centar Supernova Zadar organizira super program. Dobrodošli su vlasnici kućnih ljubimaca i oni koji to tek žele postati. Posebno dragi gosti bit će roditelji s djecom. Uz druženje, doznat će te kako možete udomiti ili posvojiti psa i tako pomoći nedužnim životinjama. Program podržava i inicijativa "NO KILL" protiv usmrćenja životinja u skloništima.

Ukoliko niste znali, sadašnji zakon dopušta ubijanje životinje po isteku od 60 dana od trenutka kad je primljena u sklonište. Inicijator promjene zakona novinar Romano Bolković poziva sve da se uključe: "Hvala svima koji surađujete, koji se trudite, koji doprinosite da se, u ovom slučaju, psima pomogne". Diljem Hrvatske vidjet će te jumbo plakate, a na njima i volontere skloništa "NO KILL". U naručju drže pse i poručuju: "Mi smo za život, a ti?", pozivajući tako na udomljavanje životinja, umjesto da ih se usmrćuje. Od svih skloništa u Hrvatskoj samo šest ih je "NO KILL", a u njima su spašene i udomljene tisuće životinja. No, treba još puno truda i rada kako bi se podigla svijest građana i njhova odgovornost prema životinjama o kojima se brinu.

Protiv ubijanja pasa je i Boris Kosmač koji poručuje: "Obožavam životinje. Dragi ljudi ako želite pravog prijatelja, udomite psa bit će te presretni a ljubavi Vam nitko neće dati koliko to malo slatko biće".

Uz Kosmača, koji je i voditelj programa, u shopping centru Supernova Zadar možete susresti i druge poznate osobe: Marinu Tomašević, Đanija Maršana, Zorana Jelenkovića, Natali Dizdar...

Sudjelovat će u modnoj reviji pasa i podijeliti svoja iskustva o kućnim ljubimcima.

Osim modne recije modne revije koju možete pogledati, potražite savjete veterinara i groomera za pse. Pozivamo i Vas da se pridružite projektu Vau Supersubota. Ukoliko ste sudjelovali u nagradnoj igri sutra provjerite na Facebook stranici Supernova Zadar jeste li među dobitnicima vrijednih nagrada!

 

Vidimo se u subotu 14. svibnja u 16 sati!
 

Idi na 24sata