To je to što me zanima!

Već 10 mjeseci mu ne žele operirati slomljenu ruku

Torron Eeles (50) pao je niz stepenice i slomio ruku na više mjesta. Ne može raditi iako liječnik kaže da to nije istina jer je u stanju otvoriti slavinu
Vidi originalni članak

Vodoinstalater Torron Eeles (50) iz Hertfordshirea u Velikoj Britaniji prije 10 mjeseci je pao niz stepenice i na više mjesta slomio ruku koja je ostala deformirana. Četiri puta su mu otkazivali operaciju, ne može raditi, a mogao bi izgubiti dom nakon što su mu odbili zahtjev za socijalnom pomoći. Nevjerojatno, liječnik je zaključio da je radno sposoban jer može otvoriti slavinu.
- Cijela situacija je ogavna. Nikada nisam čuo ni za koga drugoga da mu je ruka slomljena deset mjeseci. Toliko je vremena prošlo da su kosti zarasle, ne mogu spavati jer mi ruka uvijek smeta - kaže otac troje djece. Prvo su mu liječnici stavili longetu i zakazali operaciju. Odgodili su nju i sljedeću zbog nedostatka kreveta u bolnici. Treću su odgodili zbog Torronovog visokog tlaka, a četvrtu jer je pušač.
- Longeta mi uopće nije pomogla, sve do prije par tjedana sam primao pomoć od države dok liječnik nije odlučio da mogu raditi jer mogu otvoriti slavinu i podići ruku - kaže Torron.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dac11 04.03.2010.

    Kao da su kod nas doktori bolji. Meni su rekli u HZZO-u da sam izljecen,a doktori u bolnici su mi rekli i na kraju napisali da mi bubrezi otkazuju. Cini mi se da su svugdje u svijetu doktori u sluzbi drzave. Drzavni aparat uvijek mora imati dovoljno novca, a nama ostalima je izgleda namjenjena sudbina roba. Sto prije umres bolje za drzavu

  • karter 09.10.2009.

    Sad Milinović cvate!

  • gec56 09.10.2009.

    Pa i vani ima kretenskih doktora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare