To je to što me zanima!

Već 22 godine: Bračni par sa svojim psom živi u kanalizaciji

Miguel i njegova žena Maria Garcia u svom neobičnom domu imaju štednjak, ventilator i krevet, a za zabavu imaju televizor. Pravno gledajući, oni su beskućnici
Vidi originalni članak

Bivši ovisnik o drogama, Miguel Restrepo sa suprugom i psom već 22 godine živi u napuštenoj kanalizaciji u gradu Medellin u Kolumbiji. Iako se možda ne čini tako, prostor su renovirali i učinili ga prikladnim za stanovanje. 

Miguel i njegova žena Maria Garcia u svom neobičnom domu imaju štednjak, ventilator i krevet, a za zabavu imaju televizor. Impresivno je što su sve uspjeli ugraditi u svoj dom s obzirom na to da je dug tri, širok dva i visok 1,4 metara. Mjesta ima dovoljno i za psa Blackieja, piše Daily Mail.

Pravno gledajući, oni su beskućnici, a lokalna samouprava može od njih u bilo kojem trenutku tražiti da se isele iz gradske imovine.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • 123prava istina 07.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WOMANIZER 06.12.2012.

    al se vidi da su sretni, a meni osobno je ovo čak i simpatično!

  • KatarinaHorvat_1 06.12.2012.

    ja u ovo ne vjerujem, mislim koji pas zivi 22 godine? :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare