To je to što me zanima!

Već odlučili: Ove godine neće se ukidati lipanjski blagdani?

U Vladi je navodno zaključeno da bi ukidanje donijelo više štete nego koristi jer su građani i tvrtke svoje godišnje odmore planirali usklađujući ih s važećim kalendarom
Vidi originalni članak

Milanovićev uži kabinet odlučio je kako se ove godine neće ukidati tri lipanjska blagdana, Dan antifašizma 22. lipnja, Dan državnosti 25. lipnja i Tijelovo koje pada u četvrtak 7. lipnja. Kabinet je odluku, kako Glas Slavonije doznaje iz visokih izvora u Vladi, donio nakon dosta razmišljanja. 

Premijer Milanović je odgovarajući na pitanja građana na društvenim mrežama prije nekoliko dana rekao da odgovor na ovo pitanje još nemaju i obećao ga u roku od dva tjedna. 

U Vladi je navodno zaključeno da bi ukidanje blagdana donijelo više štete nego koristi jer su mnogi građani i tvrtke svoje neradne dane i godišnje odmore planirali usklađujući ih s važećim kalendarom. Zbog blagdana građani će u lipnju imati dva produljena vikenda, a neki članovi Vlade smatraju da će zbog njih turizam imati višestruke koristi. 


Idi na 24sata

Komentari 35

  • dahhmal 07.04.2012.

    To dragi naš primjeru samo nas stegni kaj će nama praznici i slobodni dani ,love nemamo pa nek samo radimo da se ti i ekipa možete lizati sa EU.

  • anči73 07.04.2012.

    MOLIM VAS NEMOJ TE UKIDATI PRAZNIKE!!!!!!! U PRIVATNIM TVRTKAMA IONAKO KORISTE SAMO POSLODAVCI PRIVATNICI A NE OBIČNI RADNICI. Oni odu danima prije ili satima prije iz kancelarija a nas ili zivkaju da vide da nismo slučajno otišli, ili nekoga pošalju da nas prekontroliraju da li smo na broju i to u slučaju da nije postavljen video nadzor ili kartično ulaženje i izlaženje iz objekta!!!!!! Tako da ako nam zakonom ne date slobodne dane privatni poslodavac nam ih sigurno neće pokloniti, uvijek postoji klauzula u radnom zakonu kojim je poslodavac zaštićen a mi ko kažnjeni robovi moramo šutiti jer se nemaš kom obratiti. ŠUTI I BUDI SRETAN JER IMAŠ POSAO. BIJEDA...

  • čamil 06.04.2012.

    Ukinuti će ih barosso, iduće godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare