To je to što me zanima!

"Već sam se oprostila sa životom dok sam plivala"

Trudna Njemica Anna Kajzerova (29) pokušala je pomoći supružnicima, no pala je u more i propeler gumenjaka zahvatio joj je nogu. Oporavlja se...
Vidi originalni članak

Supružnici Snježana i Milan Novak koji su u nedjelju izletjeli sa svog gumenjaka u more još uvijek su u šoku zbog stradanja Njemačke trudne turistkinje Anne Kajzerove (29). Podsjetimo, supružnici Novak krenuli su u nedjelju oko 12 sati gumenjakom prema Drveniku. Dok su se vozili u more ih je bacio veliki val koji se iznenada pojavio, a gumenjak je nastavio ploviti bez kontrole. To su primijetili Njemački turisti Anna Kajzerov i njen suprug. Krenuli su prema njima u akciju spašavanja, a u jednom trenutku podivljali gumenjak udario je u njihovu jahta. Nesretna Anna pala je u more i propeler gumenjaka zahvatio joj je nogu. Unatoč teškim ozljedama Njemica bi se trebala potpuno oporaviti.
- U trenucima dok smo bili u moru već sam se oprostila sa životom. Gumenjak je divljao po moru, u nekim trenucima samo se okretao, a nekad bi vozio ravno. Ne mogu ni opisati koliko mi je žao zbog stradanja žene koja nas je pokušala spasiti - rekla je još uvijek šokirana Snježana Novak za Slobodnu Dalmaciju.
- Molimo boga da se oporavi, ovo je križ koji ćemo nosti cijelog života - dodao je Milan Novak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bubamara 23 12.07.2010.

    pa nije nijemica sa tim imenom i prezimenom (slovakinja )

  • zvrk22 12.07.2010.

    E da, i gumenjak se stalno kretao kružno, osim kad je udario u jahtu, kako mu je timun ostao tako se kretao.Jahta ga je skrenula s putanje toliko da se počeo kretati u obliku elipse sve dulje i dulje, dok ga nisu zasutavile grote.Sve i da je htio nije mogao ići malo ovako malo onako. Zakon fizike mu to ne bi dopustio.

  • zvrk22 12.07.2010.

    Podsjetimo!!! Nije ih izbacio veliki val koji se iznenada pojavio jer je bila totalna bonaca i nigdje nije bilo broda. Izbacio ih je vlastiti val na koji su naletjeli jer su kružili oko jahte u praznom hodu.Jednako tako je gliser nastavio kružiti dok nije udario u jahtu, pa opet nastavio kružiti dok se nije zalijepio u obalu. Obožavam objektivnost i jedino objektivnost. Svjedoci su svi vidjeli isto. Giser koji jaše vertikalno na vlastitom valu i ljude koji lete iz njega. Nije bilo drugog vala !!! Ni drugog broda, ni Bermudskog trokuta, ni čudnih zbivanja. Jednostavno nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare