To je to što me zanima!

'Vedran je izgubio život dok je savjesno obavljao svoj posao...'

Vedran Marović (29), djelatnik Doma zdravlja Dubrovnik, bio je za volanom vozila sanitetskog prijevoza kad je na njega i još jedan automobil naletjela cisterna. Vedran je poginuo na mjestu
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Banovićima kraj Dubrovnika u ponedjeljak ujutro poginuo je vozač (29) sanitetskog prijevoza. Na njegovo vozilo i još jedan automobil naletjela je cisterna koja je prešla u suprotan trak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je na Facebooku objavio Dom zdravlja Dubrovnik, poginuo je Vedran Marović.

- Dana 25.veljače, u ranim jutarnjim satima iznenadno nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Vedran Marović, vozač Saniteta, izgubivši život u tragičnoj prometnoj nesreći, dok je savjesno i predano, kao i uvijek, obavljao svoj posao. Još nesvjesni konačnosti njegova odlaska, u dubokoj boli i tuzi suosjećamo s obitelji neprežaljenoga nam Vedrana. Djelatnici Doma zdravlja Dubrovnik.
Vedran Marović 19.04.1990. - 25.02.2019. - objavio je Dom zdravlja Dubrovnik.

Podsjetimo, u nesreći su sudjelovali cisterna splitskih registracija, sanitetsko vozilo dubrovačkih i automobil daruvarskih registarskih tablica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač (32) cisterne je, krećući se u pravcu Dubrovnika, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u Citroen zaštitarske tvrtke iz Zadra, a potom i u sanitetsko vozilo koji su se kretali u pravcu Splita.

POGINUO VOZAČ (29) SANITETA Detalji užasa kod Dubrovnika: Cisterna prešla u suprotni trak

Na mjestu nesreće poginuo je 29-godišnji Dubrovčanin, dok su vozači Citroena i Volvo cisterne izvan životne opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Antares777 26.02.2019.

    Strašno, tužno, ...ako je to zavoj ispod Banića (nisu Banovići) ružan je i nepregledan..... tamo nije problem da se zlo dogodi ako se ne pazi , i ako se sječe zavoj

  • maf 25.02.2019.

    Pocivaj u miru, sucut obitelji

  • toby 25.02.2019.

    Kolko vidim to nije cisterna. Sad će jazavci po minusima al boli me lijevo mudo za jazavce

Komentiraj...
Vidi sve komentare