To je to što me zanima!

Velečasni Sudac posjetio vojnike HV-a na Golanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Velečasni Zlatko Sudac sredinom mjeseca se u Izraelu susreo sa 12-ero hrvatskih vojnika koji sudjeluju u UN-ovoj misiji na Golanskoj visoravni
Vidi originalni članak

Velečasni Zlatko Sudac sredinom mjeseca se u Izraelu susreo sa dvanaestoricom hrvatskih vojnika koji sudjeluju u UN-ovoj misiji na Golanskoj visoravni. Karizmatik se sa vojnicima susreo sasvim slučajno u mjestu Tabhi, gdje su se prema predaji također sreli Isus i Sv. Petar. Velečasni Sudac bio je u neformalnom posjetu Izraelu, posjećujući razna povijesna mjesta. Igrom slučaja na obali Galilejskog jezera sreo je hrvatske mirotvorce, koji su koristili tjedni odmor za razgledanje izraelske povijesne baštine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Determinator 22.02.2010.

    Sudac mi sve više liči na nekog pretjerano opsjednutog plastikom. Već ima crte lica kao pokojni MJ, ali malo više liči na vraga od njega.

  • dalmatar 22.02.2010.

    e...i...? šta je iša,blagosovit puške ?? Svaka čast fratrima i popovima ali kad se na bilo koji način mišaju s vojskom,meni je to demagogija.Ne sumnjam u dobre namjere Suca,ali čini se da nit je misto nit prigoda..

  • crnilabud 22.02.2010.

    ...ide mi na racku taj izrael i judes!

Komentiraj...
Vidi sve komentare