To je to što me zanima!

Velić imenovan pomoćnikom glavne tajnice Vlade RH

Na zatvorenome dijelu sjednice donesene su i druge kadrovske odluke. U Hrvatski sabor upućen je na donošenje prijedlog odluke o razrješenju dijela članova Vijeća za elektroničke medije, zbog isteka mandata
Vidi originalni članak

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada Republike Hrvatske Toni Velić imenovan je pomoćnikom glavne tajnice Vlade RH, priopćeno je u četvrtak navečer iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Donesene su i druge kadrovske odluke. Ponovno je  dano ovlaštenje državnom službeniku Stjepanu Huzjaku za obavljanje poslova zamjenika ravnatelja Državne uprave za zaštitu i spašavanje, do provedbe javnog natječaja za imenovanje zamjenika ravnatelja, jer mu ovlaštenje istječe 25. svibnja 2018. godine.

Dosadašnji zamjenik predstavnice Vlade RH u Gospodarsko-socijalnom vijeću Hrvoje Šlezak opozvan je te je Ivana Franić imenovana novom zamjenicom predstavnice Vlade.

Također, Hrvoje Šlezak razriješen je dužnosti supredsjedatelja Mješovitog povjerenstva Republike Hrvatske i Katoličke crkve za vjeronauk u javnim školama i vjerski odgoj u javnim predškolskim ustanovama. Branka Ramljak imenovana je novom supredsjedateljicom, kao predstavnica Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U Hrvatski sabor upućen je na donošenje prijedlog odluke o razrješenju dijela članova Vijeća za elektroničke medije, zbog isteka mandata te prijedlog o imenovanju dijela novih članova, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu. Za razrješenje se predlažu Suzana Kunac, Gordana Simonović i Robert Tomljenović, a novim članovima predloženi su Damir Bučević, Josip Popovac i Robert Tomljenović.

Nadzornom odboru društva Plovput d.o.o. predlaže se imenovanje Mate Perišića direktorom Društva, sukladno Uredbi o kriterijima za provedbu postupka odabira i imenovanja predsjednika i članova uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, a temeljem postupka po objavljenom javnom natječaju, navodi se u priopćenju.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • liberal666 12.05.2018.

    dička je buduća precednicaaaaaaaaaaauuuuuuuu

  • 0304 12.05.2018.

    Zamisli ti to pomoćnik glavne tajnice, ali stvar je što ona ima i zamjenice

  • Voltaire_ 11.05.2018.

    Kako nam se lijepo ubuckao anemicni, dobar zivot na hrvatskim jaslama :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare