To je to što me zanima!

Velik broj zaraženih koronom u BiH, strahuju od četvrtog vala

Podaci o novozaraženima sada pristižu iz gotovo svih dijelova zemlje no kao najveće žarište slovi Hercegovačko-neretvanska županija, a posebice Neum, gdje bilježe iznimno visoku incidenciju
Vidi originalni članak

U Bosni i Hercegovini u utorak je registrirano 276 novih slučajeva zaraze koronavirusom što je potvrda širenja zaraze i u toj zemji koje je započelo 8. kolovoza kada je po prvi puta nakon gotovo mjesec i pol zabilježen troznamenkasti dnevni broj zaraženih.

Zdravstveni stručnjaci u toj zemlji upozorili su kako je jasno da i BiH ulazi u četvrti val pandemije prouzročene koronavirusom te kako će se broj novozaraženih vjerojatno postupno povećavati iz dana u dan.

Podaci o novozaraženima sada pristižu iz gotovo svih dijelova zemlje no kao najveće žarište slovi Hercegovačko-neretvanska županija, a posebice Neum, gdje bilježe iznimno visoku incidenciju, odnosno gotovo 298 slučajeva zaraze na 100 tisuća stanovnika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema podacima Ministarstva civilnih poslova BiH, u toj je zemlji trenutačno aktivno nešto više od 5700 slučajeva zaraze.

BiH je u proteklim mjesecima značajno kasnila u procjepljivanju stanovništva, a do sada je u tu zemlju dopremljeno nešto više od 2,7 milijuna doza cjepiva pri čemu s po 1,1 milijuna doza dominiraju ona koje proizvode AstraZeneca te kineski Sihopharm.

Prvu dozu cjepiva primilo je 536 tisuća osoba, što je 15,7 posto u odnosu na ukupni broj stanovnika, dok je s obje doze procijepljeno 327 tisuća građana, što je manje od 10 posto u odnosu na cjelokupno stanovništvo.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 18.08.2021.

    Velik broj zaraženi cca 240, a kod nas 540 je taman... 

  • Tomislav Bešlić 18.08.2021.

    Nakon Srba počeli i bosanci brojati oboljele i odmah troznamenkasti brojevi 🤔🦧🤭

  • ZulaD 18.08.2021.

    Rat frenkvencije, manipulacija medijskih ustanova, vladajucih stranaka koji nemaju svoje misljenje vec IMF paket, sve je do novca I depopulacije UN Agenda 21.Ovo je bilosko oruzje cak I patent postoji za tkzv. VISRUS kao sto je vec poznato a vaccine su Morgellons samo replikatorni nano partikulati.Narode Ustaj I Neboj se

Komentiraj...
Vidi sve komentare