To je to što me zanima!

Velika akcija: U Sarajevu našli bombe, oružje i zastavu ISIL-a

Dvije osobe koje koriste navedene prostorije i koje su pod istragom, stavljene su pod nadzor policijskih specijalaca SIPA-e. Nakon uhićenja i policijske obrade, osumnjičeni će biti predani tužitelju
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo BiH i SIPA nakon višemjesečne i opsežne istrage proveli su akciju, u kojoj su na dvije lokacije u Sarajevu pronašli određenu količinu oružja, bombi, municije, okvira za automatske puške, noževa, bojnih prsluka, kao i zastave zastave terorističke organizacije ISIL.

Dvije osobe koje koriste navedene prostorije i koje su pod istragom, stavljene su pod nadzor policijskih specijalaca SIPA-e. Tužiteljstvo BiH u tom predmetu provodi istragu zbog sumnje u terorizam.

Nakon uhićenja i policijske obrade, osumnjičeni će biti predani tužitelju, koji će donijeti odluku o sljedećim aktivnostima.

Zbog interesa istrage, u ovom trenutku Tužiteljstvo BiH ne može davati više informacija niti detalja o realiziranim aktivnostima, priopćeno je iz tog tužiteljstva.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • GreyFox 11.04.2018.

    Meni su bas dragi ti ljudi iz isila :) Strastveni i potpuno predani svojoj misiji i radu :) Ne ko ovi ljeni i mutavi hrvati koji ne zele radit a zele sve :) Ako trebate oruzija ISILovci samo mene pitajte ja cu vam rado pruzat financijsku pomoc :) Imamo puno posla sa oslobadanjem zemlje od nevjernika i ostale gamadi :) Srecno :)

  • fredaster 11.04.2018.

    gdje su oni cetnici iz Visegrada, Bluke, Trebinja.........

  • Prva Proleterska 10.04.2018.

    Mora , da je pred njihovim oćima to ispalo iz auta pod noge i nisu imali mogućnosti , da gledaju u nebo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare