To je to što me zanima!

Velika Britanija i SAD poručile svojim građanima da ne putuju u Afganistan jer nije sigurno

Američko veleposlanstvo u Kabulu savjetovalo je američkim državljanima da zbog sigurnosnih upozorenja ne smiju putovati u Međunarodnu zračnu luku Hamid Karzai u Kabulu
Vidi originalni članak

Britansko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je kako ne preporučuje sva putovanja u Afganistan, dodavši da je sigurnosno stanje u zemlji i dalje nestabilno, uz "veliku prijetnju terorističkim napadom".

"Ured za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj (FCDO) savjetuje da se ne putuje u Afganistan. Ne biste trebali putovati u Afganistan", navodi se u priopćenju Ministarstva vanjskih poslova.

"Sigurnosno stanje u Afganistanu i dalje je nestabilno. Postoji stalna i velika prijetnja terorističkog napada", dodaje se u priopćenju.

PRODUŽILI ROK Talibani imenovali novu vladu, Afganistancima će dopustiti evakuaciju i nakon 31. kolovoza

Američko veleposlanstvo u Kabulu savjetovalo je američkim državljanima da zbog sigurnosnih upozorenja ne smiju putovati u Međunarodnu zračnu luku Hamid Karzai u Kabulu.

Građanima koji su se već nalazili na vratima Abbey Gate, East Gate i North Gate zračne luke savjetovano je da odmah odu, priopćeno je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Usora1 26.08.2021.

    puno pametne drzave🤧

  • White House Botox 26.08.2021.

    Je li se tog mudrog savjeta dosjetio Joe Biden? 🤡

  • salaso 26.08.2021.

    Zašto nisu onda zabranile putovanje i u saudijsku arabiju, emirate,pakistan....isti sustav kao što će biti u afganistanu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare