To je to što me zanima!

Velika enciklopedija zemalja za samo 6 kuna uz 24sata!

Samo u ponedjeljak uz 24sata potražite kolekciju "Velika enciklopedija zemalja" u 16 svezaka koja vas vodi na nezaboravno putovanje oko svijeta!
Vidi originalni članak

Knjige iz kolekcije VELIKA ENCIKLOPEDIJA ZEMALJA samo za vas naći će se u prodaji u ponedjeljak 4.lipnja  za samo 6 kuna po knjizi! Knjige su stajale svaka 49,90, luksuzno su izdanje, velikog formata, tvrdog uveza i bogato ilustrirane geografskim kartama i mnoštvom vrhunskih fotografijama.

Od srednje Europe do Oceanije, “Velika enciklopedija zemalja” u 16 svezaka oduševljava bogatstvom i zanimljivošću informacija te vas vodi na nezaboravno putovanje oko svijeta iz udobnosti naslonjača. Svaki svezak na 112 stranica donosi geografske, političke, povijesne, gospodarske i druge činjenice o pojedinim zemljama regije koju obrađuje. Također, u Enciklopediji ćete pronaći detaljne geografske karte svake zemlje kao i satelitske snimke pojedinih regija te podatke o valutama, važnim telefonskim brojevima, zdravstvenim rizicima, prometnim propisima itd., koji će biti od iznimne koristi svakome turistu. 

U ponedjeljak požurite na kioske po vaš primjerak 24sata i nemojte propustiti ovu senzacionalnu ponudu! Nabavite svoj primjerak knjige jer su količine ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZEUS 02.06.2012.

    Ljudi manje citanja 24 sata i manje fejsa...ovo kupite,nastojte biti pametniji!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare