To je to što me zanima!

Velika gužva: Auto upao među raskopane tramvajske tračnice

Nesreća je srećom završila bez ozlijeđenih. Kolona tramvaja protezala se od Ozaljske do Roosveltovog trga, a brojni Zagrepčani jutros su pješice išli do svojih odredišta, na posao i školu
Vidi originalni članak

Nesreća u kojoj je osobno vozilo u utorak oko 8 sati upalo u raskopinu tramvajskih tračnica na mjestu obavljanja radova na Savskoj ulici, u Zagrebu, zbog čega je došlo do prometne gužve i velikog zastoja u tramvajskom prometu, završila je samo s materijalnom štetom i bez ozlijeđenih osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

Na raskrižju Savske i Ozaljske, na mjestu gdje se obnavljaju tramvajske tračnice, osobno vozilo upalo je u raskopinu među tračnice i zablokiralo 20-tak minuta tramvajski promet u smjeru juga. Kolona tramvaja protezala se od Ozaljske do Roosveltovog trga, a brojni Zagrepčani jutros su pješice išli do svojih odredišta, na posao i školu.

Iz Zagrebačkog električnog tramvaja izvijestili su da su zbog upada vozila u raskopani dio pruge, u zoni radova na Savskoj cesti, tramvajske linije 4, 9, 12, 13, 14 i 17 prometovale preusmjereno na Zapadni kolodvor.

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Dalibor0704 29.11.2016.

    Bez obzira da li se u prošlom tisućljeću Ozaljska protezala do Savske, ili je to bila Končareva, čitatelj je u pravu da se DANAS Ozaljska i Savska ne križaju. To znaju i Dubrovčani i Zagrebački stanovnici. Zato filozofiju povijesnih naziva ostavite za Filozofski fax, a novinari bi mogli malo na Google maps.

  • 29.11.2016.

    Misliš, Savske i Tratinske? Tratinska je od Savske do Trešnjevačkog placa, a Ozaljska od placa do Ljubljanice.

  • igyy 29.11.2016.

    Zagreb nije grad to je obična kasaba da budući dotepenci znaju , pa neće ni dolaziti!!!NE ostavljajte svoja mala i prekrasna mjesta da bi upoznali nekulturu Eu

Komentiraj...
Vidi sve komentare