To je to što me zanima!

Velika inspekcija Ministarstva: 'Pročešljat' će 114 institucija

Provjeravat će plaćaju li te institucije obveze u zakonskom roku od 30, odnosno 60 dana. Gradovima će provjeriti poslovanje te pročešljati sva ministarstva i agencije
Vidi originalni članak

Inspektori Ministarstva financija u ponedjeljak kreću u obavljanje nadzora u 114 institucija među kojima su sva ministarstva, državne institucije, trgovačka društva, agencije i šest velikih gradova. Provjeravat će plaćaju li te institucije obveze u zakonskom roku od 30, odnosno 60 dana. Gradovima će provjeriti poslovanje, a među onima koji su na provjeri je i Zagreb za koji se sumnja da trenutačno ima oko 400 milijuna kuna duga. 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je komentirao takve navode i rekao kako Grad i Holding nisu nikome dužni te da sa zadovoljstvom čekaju da stigne inspekcija. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 09.12.2013.

    Akcija unaprijed osuđena na propast. Država će sama sebe kontrolirati, smijurija. Dajte vi nama iz privrede ovlaštenje da malo pročešljamo dotične institucije. Bilo bi uličnih nemira kad bismo iskopali već prve kosture ispod kamenja.

  • skypilot 09.12.2013.

    Pročešljat je lako Liniću,problem nastaje kad nešto nađete.Znaš ono, nemoj ovog on je naš, nemoj onog i on je naš i tako sve završi jeftinom predstavom za javnost i uvijek bez rezultata.

  • templar73 09.12.2013.

    Liniču zatvori agencije, i njihove poslove daj ministarstvima neka zarade plaču! I tako su u agencijama svi zaposleni po vezi i stranačkoj iskaznici

Komentiraj...
Vidi sve komentare