To je to što me zanima!

Velika krađa luka: Ukrali više stotina kila, no policija ih našla

Dvojica lopova su ukrala luk u noći s 19. na 20. kolovoza. Zbog krađe u Nedeljancu policija će protiv muškaraca starih 30 i 33 godine podnijeti kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Lopove su policajci zaustavili na cesti. Vidjeli su luk, počeli ih ispitivati pa su ovi priznali krađu i pokazali s kojeg polja, rekao je Milan Kolačko koji u Nedeljancu kraj Varaždina uzgaja i krumpir, kupus te kukuruz.

- Ukrali su to u noći na ponedjeljak. Nisam ni znao. Policajci su mi ga vratili prije nego što sam primijetio krađu - dodao je Kolačko.

Policija je zbog krađe kazneno prijavila muškarce u dobi od 30 i 33 godine. S obzirom na količinu luka koji su iskopali, vjerojatno su ga namjeravali preprodati i zaraditi oko 1300 kuna.

- Polje je kilometar od kuće. Nije jako zabačeno i svaki čas netko od susjeda može vidjeti lopove. Njih to očito nije spriječilo - ispričao je Kolačko. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sonny42 22.08.2012.

    U ponedjeljk ujutro sam ostao bez nekoliko desetaka litara goriva koje su lopovi ukrali iz vozila.Bili su toliko drski da nisu ni pokusali prikriti kradju vec je sve oko vozila bilo razbacano i unisteno.Komentar policije je bio...'cujte pred svako poskupljenje dolazi do porasta broja kradja goriva'...iz cega sam zakljucio da je to normalna pojava i da ce taj slucaj biti samo statistika.Na moj komentar kako bi sam rijesio stvar da sam ih zatekao u kradji rekli su mi da bih bio kriv i da bi odgovarao za to.Dakle ako netko uhvati lopova u kradji neka mirno saceka da ovaj obavi posao i ZAMOLI ga da odete zajedno na policiju..pa ti onda nemoj nositi sredstva za obranu..malo morgen

  • Tvrdoglavo magare 22.08.2012.

    ljudi nemaju..zato počinju krast..i bit će toga sve više..ukoliko se stanje u državi ne promjeni.. :/

  • Arhitekt 21.08.2012.

    Žalosno, danas se i luk krade...

Komentiraj...
Vidi sve komentare