To je to što me zanima!

Velika pobjeda Kirina, Čačić je tijesno prošao u drugi krug...

LOKALNI IZBORI 2017. Kirin je osvojio 60,50 posto glasova za gradonačelnika Virovitice. Čačić je osvojio 16 glasova više od kandidata HDZ-a i HSLS-a i tako ide u drugi krug izbora za varaždinskog župana
Vidi originalni članak

Ivica Kirin pobijedio je u prvom krugu lokalnih izbora unatoč činjenici da je protiv njega prije tri godine podignuta optužnica u aferi "Fimi media". Kirin će ostati upamćen u javnosti i zbog toga što je, kao ministar unutarnjih poslova, video servis YouTube nazvao "Jubito". 
Kirin, gradonačelnik Virovitice, opet se natjecao za to mjesto. Već u prvom krugu je osvojio 60,50 posto glasova. Drugi je Dražen Kurečić s liste SDP-a, HSS-a i HNS-a koji je osvojio 21,26 posto glasova. 

Čačić tijesno u drugi krug

Radimir Čačić koji se kandidirao na mjesto župana Varaždinske županije ušao je tijesno u drugi krug izbora. Naime, Čačić je osvojio 16 glasova više od kandidata HDZ-a i HSLS-a, Alena Runca, koji je ostao treći. Čačić je osvojio 18.486 glasova dok je Runac osvojio 18.470 glasova i tako se plasirao u drugi krug te će povjerenje birača na biračkim mjestima ponovno tražiti za dva tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ogidibogi 23.05.2017.

    Krivo su me učili, zapravo snaga klade valja, a glupost caruje.Barem u ovoj zemljici.

  • OS_LEGA 22.05.2017.

    Zahvali svojoj curi Pusićki na potpori i što te je spasila "čabra" u mađi.

  • deadpool_1 22.05.2017.

    Vertikalno i horizontalno 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare