To je to što me zanima!

Veliki požar u Belišću: Gorilo skladište, šteta 200.000 eura

Veliki požar izbio je u subotu u popodnevnim satima u skladištu tvrtke Fochista u Belišću koja se bavi proizvodnjom drvenog ugljena, briketa i proizvoda nastalih suhom destilacijom drveta
Vidi originalni članak

Veliki požar izbio je u subotu u popodnevnim satima u skladištu tvrtke Fochista u Belišću koja se bavi proizvodnjom drvenog ugljena, briketa i proizvoda nastalih suhom destilacijom drveta. Na požarište je odmah po dojavi izašao DVD Belišće, ali i vatrogasci iz okolnih društava kojima je bilo teško ugasiti požar obzirom da je u skladištu gorio upravo briket pa je u potpunosti izgorilo krovište.

- Zbog velike temperature koja je nastala gorenjem tog materijala, vatrogascima je preostalo tek štititi okolno područje kako se požar ne bi proširio. Naime, okolo je bila veća količina uskladištene drvne mase i drvene kore koja se također mogla zapaliti, a onda bi to bio veći problem. Požar na samom objektu je pod kontrolom, ali će vatrogasci cijelu noć provesti na tom terenu kako bi spriječili eventualno zapaljenje ostale drvne mase. Obzirom da je skladište bilo puno gotove robe, šteta samo na tim proizvodima procjenjuje se na 200.000 eura, a još dodatno ide na opremu i samu zgradu. Talijanska tvrtka Fochista je dobro poslujuća tvrtka i ovo je za Belišće velika šteta - kazao je gradonačelnik Dinko Burić dodajući kako je ipak najbitnije da nema ljudskih žrtava. Vjeruje se da je do požara došlo zbog samozapaljenja drvenog briketa u skladištu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • endorfin 03.07.2016.

    Osiguranje... SVI NA IZBORE. 47 milijardi eura pokradenih preko Hypo banke i 77 tajnih računa 91' Tuđman,Mesić i 260 feudalaca,robovlasnika... Hdz,Sdp i njihovi sateliti će nastaviti rasprodaju hrvatske. Most je uz to obećao potpunu privatizaciju zdrastva... pročitajte obavezno program Živog Zida. Mislim da su ga jedini stavili na internet transparentno kako bi moralo i biti. Svi drugi su ga skrivali prije izbora kao zmija noge. 60% razočaranih uopće nije glasalo. Treba ih probuditi i da preuzmu odgovornost za stanje u državi. Nemaš se pravo žaliti ako nisi glasao, znaći da ti je dobro. Ako ćekaš da i tebi zagusti biće svima kasno. U naprednijim državama glasanje je obavezno. Svi na izbore.

  • bacansb 02.07.2016.

    Ajd nek se i u slavoniji nest desava

  • petrovic petar 02.07.2016.

    Lani negdje u isto vrijeme tocnije 29. lipnja izgorilo je postrojenje nekadašnje tvornice DIK Đurđenovac :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare