To je to što me zanima!

Gori trgovački centar u Moskvi: Evakuirali kupce, jedan mrtav

Kako javljaju lokalni mediji, požar je izbio na četvrtom katu trgovačkog centra Persei, kupci su evakuirani. Ima nekoliko ozlijeđenih. Vlasti zasad ne daju više detalja o požaru
Vidi originalni članak

Samo tjedan dana nakon velikog požara trgovačkog centra u Kemerovu, u kojem je poginulo 64 ljudi, opet gori šoping centar u Rusiji, ovaj put u Moskvi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javljaju lokalni mediji, požar je izbio na čevrtom katu trgovačkog centra Persei, kupci su evakuirani. Ima nekoliko ozlijeđenih. Kako piše ruski portal Life.ru jedan čovjek je poginuo, a ozlijeđena su tri vatrogasca. Evakuirano je 300-injak ljudi, a vatrogasci su uspjeli staviti požar pod kontrolu. Izgorjelo je 80-ak kvadrata trgovačkog centra.

Vlasti zasad ne daju više detalja o požaru.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije i snimke centra u dimu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • matalan 05.04.2018.

    Putler je došao na prijestolje davljenjem posade Kurska, nastavio karijeru trovanjem po svijetu,sad kuri i dimi ljude, gdje mu je kraj, možda na novoj raketi Satan da ga ispali u svemir zajedno sa Erdoposranim...

  • ddd1234 04.04.2018.

    ISIL? Sirijci? Čečeni?

  • Fahri Musliu Junior 04.04.2018.

    Rusija plača cijenu miješanja u Sirijski rat u kojem je njena vojska odgovorna za pogibju stotine tisuća civila, djece i žena u neselektivnim bombardiranjima njene vojne avijacije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare