To je to što me zanima!

Veliki ruski napad dronovima na energetsku infrastrukturu Ukrajine: Dio države bez struje

Rusija proteklih dana sve snažnije napada ukrajinsku energetsku infrastrukturu. Teško je pogođen Harkiv na sjeveroistoku. Popravak električne mreže trajat će oko tjedan dana...
Vidi originalni članak

Rusija je rano u ponedjeljak dronovima pogodila ukrajinsku električnu mrežu u regijama Mikolajiv i Odesa, objavila je ukrajinska vojska. Dijelovi južne luke Odese i njezine okoline ostali su bez struje. Gradske vlasti objavile su da su primorane zaustaviti promet tramvaja i trolejbusa. U napadu nema ozlijeđenih. 

U regiji Mikolajiv zbog napada se zapalila trafostanica, objavila je državna energetska tvrtka Ukrenergo. 

MOSKVA OPTUŽUJE KIJEV Putinova lutkica prozvala SAD: Jeste li sigurni da je ISIL iza napada u Moskvi? Promislite...

Vojska je objavila da su ostaci drona pogodili stambenu dvokatnicu u toj regiji, pri čemu je ozlijeđeno jedanaest ljudi, od kojih dvoje teže. 

Rusija proteklih dana sve snažnije napada ukrajinsku energetsku infrastrukturu. Teško je pogođen Harkiv na sjeveroistoku. Popravak električne mreže trajat će oko tjedan dana, rekao je čelnik Ukrenergo Volodimir Kudricki

STRAH OD NAPADA Francuzi podižu upozorenje na terorističke napad na najvišu razinu nakon masakra u Rusiji!

Požari na energetskoj infrastrukturi u ponedjeljak se odvijaju i na ruskoj strani. Gorila je elektrana i postrojenje za grijanje Novočerkaska na jugozapadu zemlje. Ta je elektrana najveća svoje vrste u regiji Rostov, prenosi agencija dpa. 

Regionalne vlasti objavile su da se istražuje uzrok požara. Neslužbeno, šteta se pripisuje napadima ukrajinskih dronova.

NOVI VELIKI NAPAD Buktinja kod Rostova! Ukrajinci napali veliku termoelektranu u Rusiji. Pojavile su se snimke...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • migaču 25.03.2024.

    A školu ili vrtić ? Rodilište ? Baš čudno 

Komentiraj...
Vidi sve komentare