To je to što me zanima!

Veliki test zraka: Otkrivamo kakvo je stanje po gradovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U velikom testu zraka koji donosimo u utorak u tiskanom izdanju 24sata saznajte gdje je zrak najčišći, a u kojim gradovima stanovnici muku muče sa smradom
Vidi originalni članak

Smrad guši Brođane, Rijeka i Split dišu čisto, a u Zadru uopće ne mjere kakvoću zraka. Zagreb, Osijek i Kutina zagađeni su zbog prometa.

Čak pet gradova u kontinentalnoj Hrvatskoj više od 35 dana u godini imaju koncentraciju otrovnih tvari veću nego je dopušteno.

>>> Veliki test zraka donosimo u utorak u tiskanom izdanju 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 29

  • adwise com hr 06.05.2015.

    Kondenzacijski tragovi su vidljivi tragovi kondenzirane vodene pare koji se stvaraju iza ispuha mlaznog motora aviona. Uobičajeno nastaju pri letu aviona iznad 8.000 metara gdje je temperatura zraka ispod -40 °C.[1] Prilikom hlađenja vrućeg ispušnog mlaza iza aviona nastaje oblak sićušnih kapljica vode. Ako je okolni zrak dovoljno hladan staza koja ostaje iza aviona sastojati će se od sitnih kristala leda. Ovisno o atmosferskim uvjetima, kondenzacijski tragovi mogu biti vidljivi samo nekoliko sekundi ili minuta, a ponekad traju i više sati (U prosjeku 20 min. prije 2008, a po cijele dane od tada-vjerovatno jer je zrak suvlji)

  • klepetalo 05.05.2015.

    ovo je apsurd prodavat jer kakvoću zraka mozete.pogledat na internetu i to za svaki grad postoje bar 3 po zonama mjerenja

  • fallout2 05.05.2015.

    ovi u sisku umjesto da slave oni se bune. još kad se zatvori rafinerija biće zrak ko bombon

Komentiraj...
Vidi sve komentare