To je to što me zanima!

Velikogorički gimnazijalci su 'rasturili' na državnoj maturi

Dvoje učenika Gimnazije Velika Gorica plasiralo se među prvih deset upisanih na studij medicine, šestero ih je imalo sto posto rješen ispit iz engleskog jezika...
Vidi originalni članak

Učenici Gimazije Velika Gorica ove su godine na državnoj maturi ostvarili su odlične rezultate. 

Na ljetnom roku na ispitima Državne mature najbolji učenici u generaciji su Georghe Beta koji je ispit iz fizike riješio sa 100 posto. Učenica Lana Kuštrak bila je peta u državi iz likovne umjetnosti, Marko Karlović bio je 10. u državi iz biologije, a Ana Marija Senfner 7. iz sociologije. 

Sve prijavljene ispite državne mature s odličnim uspjehom položilo je dvoje učenika Gimnazije Velika Gorica, a to su Ljudevit Bučanac i Filip Vrbanc. 

Engleski jezik sa stopostotnim prolazom riješilo je čak šest učenika velikogoričke Gimnazije: Fran Rašić, Nikolina Lukić, Kristina Rak, Tea Konstein, Paula Čivrak i Petra Kovačić. 

Dvoje učenika Gimnazije plasiralo se među prvih deset upisanih na studij medicine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. To su Andro Vujević i Marko Karlović.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • 23.07.2015.

    Druga vijest moze bit Andro i Marko nisu dobili specijalizaciju pa otisli iz drage domovine

  • 22.07.2015.

    bravo!!! ovakve stvari trebate pisati. jos mi je posebno drago sto je to gimnazija iz velike gorice a ne iz provikanog mioca ili krizaniceve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare