To je to što me zanima!

Veljko Džakula prihvatio poziv Ive Josipovića i dolazi u Knin

Džakula navodno želi da se "odmrznu" odnosi između Hrvata i pripadnika srpske manjine. Drugi motiv dolaska može biti i taj što je njegov konkurent Pupovac odbio
Vidi originalni članak

Predsjednik Srpskog demokratskog foruma, Veljko Džakula sudjelovat će na svečanosti u povodu 17. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja ove nedjelje u Kninu. Njega je kao političkog predstavnika srpske manjine u Hrvatskoj pozvao predsjednik Ivo Josipović, piše Večernji list.

Taj njegov politički korak sigurno će izazvati brojne reakcije i među Hrvatima i Srbima. Naime, Đakula je, podsjetimo, bio sudionik pobune na području Pakraca.

Đakula navodno želi da se "odmrznu" odnosi između Hrvata i pripadnika srpske manjine. Drugi motiv njegova dolaska može biti i taj što je njegov politički konkurent Milorad Pupovac, predsjednik SNV-a, opet odbio poziv predsjednika. Prošle je godine oštro napao premijerku Jadranku Kosor jer je pozdravila Gotovinu i Markača.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • ludom 07.08.2012.

    Našem predsjedniku četnici nisu nikoga ubili pa nema taj osječaj koji imaju majke naših palih branitelja. G. Josipoviću, nemate pravo zbog političkih bodova kaljati ugled domovinskog rata u cijelosti, te pozivati srpske pobunjenike na obilježavanja NAŠIH manifestacija koje se tiču domovinskog rata. Taj čovjek i neki njegovi sunarodnjaci se je (baš zahvaljujući političarima kao što ste Vi) lijepo ugnjezdio u zemlji koju je do jučer razarao. Zašto nije otišao u Čavoglave ? Jadno, jadno.

  • moonshajn 05.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BrankoStojković 05.08.2012.

    Predsjednik Srpskog demokratskog foruma, Veljko Džakula sudjelovat će na svečanosti u povodu 17. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja ove nedjelje u Kninu. Njega je kao političkog predstavnika srpske manjine u Hrvatskoj pozvao predsjednik Ivo Josipović

Komentiraj...
Vidi sve komentare