To je to što me zanima!

Veljko Ostojić: Radimir Čačić ne zna čitati brojke, ali ja znam

Potpredsjednik Vlade je rekao da rezultati u turizmu nisu ništa novo jer se zadnjih godina vrtimo oko iste dobiti. Ta izjava ministra turizma nije ostavila ravnodušnim
Vidi originalni članak

Sadašnji rezultati u turizmu nisu ništa novo ni revolucionarno, jer se zadnjih šest godina vrtimo oko iste dobiti, rekao je potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, piše Jutarnji list. Čačićeva dijagnoza i nije nešto novo jer je HNB utvrdio kako se već godinama vrtimo, što se tiče prihoda iz turizma, u rasponu od šest do sedam milijardi eura. 

No ministar turizma Veljko Ostojić nije ravnodušno primio te kritike već je rekao kako je Čačićevo pravo da on daje takve izjave no da brojke govore same za sebe.

- Čačić je rekao da ne zna čitati brojke, no ja znam - rekao je Ostojić. Ponovio je i kako podaci Ministarstva turizma i Svjetske turističke organizacije pokazuju da smo u razdoblju od siječnja do kraja kolovoza ostvarili 4,2 posto više turističkih dolazaka nego u istom razdoblju prošle godine. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 83

  • LebronPetrovic 14.09.2012.

    Kad je Vlada u gubitku od 70% onda je to samo, a kada su na dobitku od 4 % onda je to puno !

  • lijač 14.09.2012.

    em ti takvu vladu koja se sama grize unutar koalicije ,trba u taj kokošinjac deti pravog pevca ili pustiti v nutra lisicu

  • jabbar 14.09.2012.

    Opa!Ipak ima u SDP-u netko bez naočala.Letiš Veljko!Letiš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare