To je to što me zanima!

VEM će sedam dana nadzirati RTL nakon čega slijedi odluka

Vijeće je RTL-u dalo rok od trideset dana da svoj program uskladi s osnovom iz 2005. godine, za koju je Vijeće dalo suglasnost. VEM će nadzirati RTL sedam dana
Vidi originalni članak

Vijeće za elektroničke medije sedam će dana nadzirati rad RTL-a Hrvatska kako bi razmotrilo molbu tog nakladnika za odgodom izvršenja odluke Vijeća o isključenju RTL Televizije, izvijestilo je Vijeće u petak.

Kako se navodi u priopćenju, Vijeće je 22. prosinca prošle godine donijelo odluku o izricanju treće opomene RTL-u "zbog promjene programske osnove za više od 10% njezinog sadržaja bez pribavljene prethodne suglasnosti Vijeća, kako je propisano Zakonom o elektroničkim medijima". Vijeće je RTL-u dalo rok od trideset dana da svoj program uskladi s osnovom iz 2005. godine, za koju je Vijeće dalo suglasnost.

Vijeće će odluku donijeti nakon sedam dana nadzora. U priopćenju se također "odbacuje način neprimjerenog javnog komuniciranja u vezi s ovim problemom, kojim se nastoij prejudicirati konačna odluka".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • gox1 04.02.2012.

    U početku su dobro krenuli bilo je puno talk showova(meni jedan od jačih sa Sanjom Doležal i Azrom))) al onda je sve zamrlo!!!Očito su bili pre škrti plačat voditelje!!!

  • englez 04.02.2012.

    Kada če HTV staviti titlove dok prenosi Tadičev govor????

  • dren_1 04.02.2012.

    Ostaviti samo javnu ,pačamo pretplatu i ovi mlate reklame.Komercijalna TV ma koja ona bila od oglašavanja egzistira. Javnom upravljaju političari a komercijalnim korporacije to je očito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare