To je to što me zanima!

Venezuela: Zbog Chavezovog stanja sastao se državni vrh

U Caracasu su se sastali potpredsjednik Madura i visoki državni dužnosnici, kao i vojni vrh i 20 guvernera država članica socijalističke stranke na vlasti
Vidi originalni članak

Dan nakon što je objavljeno da se zdravstveno stanje venezuelanskog predsjednika Huga Chaveza pogoršalo, u Caracasu se okupio državni vrh. Sastali su se upravo zbog Chavezova stanja, a razgovori su počeli u 15.50 sati po srednjeeuropskom vremenu. 

BBC javlja da su se sastali potpredsjednik Nicolas Madura i visoki državni dužnosnici, kao i vojni vrh i 20 guvernera država članica socijalističke stranke na vlasti. Potpredsjednik Madura tvrdi da je Chavez 'otrovan, baš kao i Jaser Arafat', a dodao je da je u ovim trenucima ključno da vojska ostane lojalna državnoj vlasti. 

Neprijatelje domovine, odnosno SAD, optužio je da miniraju demokraciju u Venezueli, a američkom vojnom atašeu dao je 24 sata da napusti zemlju. Kao razlog je naveo protuvladino djelovanje. 

Ministar informiranja Ernesto Villegas rekao je da je Chavez u vrlo teškom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gogonina 06.03.2013.

    Kada ce doci na red ovi nasi sarkasticni politicari koji ne razumiju sto znaci ne imati??? Zelim im sto brzi odlazak na onaj svijet Karamarku, Milanovicu, Linicu, Jaci, Sukeru, Cacicu ...

  • IvanParčina 06.03.2013.

    neznam jel bija dobra il loš za venezuelu,al znam da su mu namistili bolest,svi koji smetaju moćnicima il obole od raka il u toj zemlji pocne "pobuna naroda"..

  • anteu 06.03.2013.

    :( još jedan dobar čovjek manje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare