To je to što me zanima!

Vepar razderao pse i lovcu zario kljove u trbuh i rebra

Nekoliko lovačkih pasa gonilo je vepra. Životinja je iz grmlja iskočila pred lovca Blaženka. Zarila mu je kljove pod rebra i zatim ga podignula u zrak
Vidi originalni članak

Blaženko Mujić (44) teško je ozlijeđen u nedjelju na organiziranom lovu u Popovači kraj Kutine. Skupina lovaca krenula je loviti veprove. Jedan od lovaca zapucao je na vepra i ranio ga. Lovački psi počeli su ganjati ranjenu životinju. Lovac Blaženko je uzmaknuo u stranu kako bi oslobodio put psima koji su lovili divlju životinju. Iz gustog raslinja pred Blaženka je odjednom izletio vepar. Blaženko nam je ispričao kako mu je životinja zabila kljove ispod rebra. Podigao ga je u zrak. U tom trenutku dotrčali su lovački psi i napali vepra. Nekoliko njih vepar je razderao. Na Blaženka je vepar tri puta nasrtao.
- Nisam se ni snašao, a već sam letio u zrak. Zakačio me kljovama po trbuhu i rebrima, a kada sam pao, ponovno me napao. Srećom psi su skočili na njega te se borio protiv njih. Razbacao ih je uokolo i ozlijedio a potom se vratio do mene i ponovno me napao. To se ponovilo još jedanput, a tada su ga kolege lovci ustrijelili. Znam da imamo ozlijeđenih pasa, ali ne znam u kakvom su stanju - kazao nam je Mujić. Lovci nisu mogli pucati u životinju dok se Blaženko hrvao s njom, već su ga ustrijelili čim se odmaknuo od njihova kolege lovca. Teško ozlijeđenog Mujića su prevezli u sisačku bolnicu gdje su ga operirali i zadržali.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • cigo 05.10.2009.

    ...BBBukovac###... ne samo da je jeo meso, vec je i yebo.

  • casio 29.09.2009.

    Ha,ha,ha,smješni lovci. Pajcek ga je pojeo. Kad lovac ode u lov ,ja odmah kod njegove žene. Kad nema prirodno oružje nego mora mahati vatrenim.

  • Serator 29.09.2009.

    Isto svi vi volite svinjetinu na vatrici, niko je neće ubiti ali će je svi jesti, i onda punim ustima gunđate da ne valja ubijati. Pogledaj što mama danas sprema za ručak ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare