To je to što me zanima!

Vesna Pusić na kritike iz HDZ-a poručila: Čitaj i seljaka pitaj

Iz HNS-a su s vikend druženja ponovili da na izbore “zasigurno idu u sklopu postojeće koalicije” ali i da neće dopustiti da zemlja padne u ruke radikalizmu
Vidi originalni članak

Ni nakon vikend druženja HNS-ovaca u Tuheljskim Toplicama nisu poznati ni obrisi njihovog gospodarskog programa. Moglo se čuti da ga službeno neće predstaviti prije rujna. U HNS-u su ponovili da na izbore “zasigurno idu u sklopu postojeće koalicije” ali i da neće dopustiti da zemlja padne u ruke radikalizmu. Na kritike HDZ-a da Vlada uljepšava statistiku Vesna Pusić je uzvratila riječima ”čitaj i seljaka pitaj” uz poruku Jandrokoviću neka čita statistiku.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • jozabroz 07.07.2015.

    drugarica vesna je bila presigurna za svoj "uhljeb" u UN..no vidis,nevalja bas tako sve planirat i bit siguran u nesto u sta ni sama ne vjerujes,,dakle,propast tvoje strancice je sigurna,,a ti se lijepo povuci u mirovinu,,lakse ces podnjeti raznorazne istrage,,)))))

  • cappuccino00 06.07.2015.

    ova pusićka je totalno nebitna

  • m_rock 06.07.2015.

    Pusićka je tri puta javno slagala da je dobila potporu predsjednice. Pa šta je ona mislila da će lažima prisiliti Kolindu da joj da potporu. Malo morgen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare