To je to što me zanima!

Vesna Pusić poručila: I Rozga bi sad prošla jer ju svi poznaju

Mi na izbore idemo sa SDP-om, ali se spremamo kao da idemo sami. Moramo sami prijeći prag, ali i raditi na profilaciji svojih ljudi, rekla je Pusić na skupštini HNS-a
Vidi originalni članak

Ova zdrava i konsolidirana organizacija pokazala je da izborni rezultat nije isto što i anketa. Sada treba samo nastaviti mobilizirati građane Rijeke, koji su izričito politični i zaslužuju novi vjetar u leđa, novu ekipu i ljude koji su odgovorni, a ne one koji misle da su Bogom dani. Upravo Rijeka je ona koja može povesti Hrvatsku u novu fazu političkog i građanskog razvoja, nahvalila je Vesna Pusić svoje riječke kolege na izvještajnoj skupštini u hotelu Neboder. 

Dodala je da od riječkih glasova, od kojih je HNS nedavno osvojio 15 posto, na lokalnim izborima 2017. očekuje pobjedu. 

- Mi na izbore idemo sa SDP-om, ali se spremamo kao da idemo sami. Moramo sami prijeći prag, ali i raditi na profilaciji svojih ljudi. S preferencijalnim glasanjem više ni koalicijski dogovori nisu garancija za prolaz. Da netko sad kandidira Jelenu Rozgu, ona bi vjerojatno prošla jer je ljudi poznaju. Zato naši kandidati moraju biti najbolji, ali i prepoznatljivi - objasnila je Pusić.

'Dobit ćemo novi mandat za dovršetak ''čišćenja kuće'''

Uvjerena je da će HNS zajedno sa SDP-om dobiti novi mandat za dovršetak "čišćenja kuće".

Rejting svoje stranke je, smatra, puno veći nego ankete pokazuju, a svoju snagu vidi u pobjedi Josipovića što bi za HNS bila generalna proba za parlamentarne izbore.

Dodaje da Josipović najveću šansu ima u tome što nije ničija lutka na koncu, no treba se brojati svaki glas, i zato i HNS mora pridonijeti pobjedi protiv radikalne desnice, kako je nazvala HDZ.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • dahhmal 18.12.2014.

    Kaj pricas pa vi nigdje ne prolazite da vas nije nesposobni Milanovic prihvatio gdje bi vi bili a nadati se da cete proci dalje cak i sa SDPom cista utopija

  • ZelenaHrvatska 18.12.2014.

    Vesna bolje odi sa Seseljom na kavu i druzite se,nas samo unistavas svojom nesposobnoscu i neznanjem!

  • SAINT 18.12.2014.

    Hns sam na izborima je mnogim Hrvatima želja tako da nestanete sa lica zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare