To je to što me zanima!

Veteran je pokazao stražnjicu američkom konvoju u Češkoj

Veteran Martin Zapletal je uhićen te kasnije pušten na slobodu. Čeka suđenje, a njegovi prijatelji rade sve kako do suđenja uopće ne bi došlo. Prijete mu do tri godine zatvora
Vidi originalni članak

Na YouTubeu se pojavio video na kojem se vidi kako češki veteran pokazuje stražnjicu američkom vojnom konvoju. Blic piše da je riječ o Martinu Zapletalu koji je služio u okviru međunarodne policijske misije na teritoriji bivše Jugoslavije.

Prosvjednika je policija uhitila, a prijete mu tri godine zatvora. Američki je konvoj prolazio kroz kotar Vyškov, a Martinovi istomišljenici kažu kako nisu suglasni s činjenicom da su Amerikanci prisutni na češkom teritoriju i na to gledaju kao na vrstu okupacije.

Snimka je objavljena na internetu 30. svibnja, a vide se i drugi prosvjednici koji američkim vojnicima, dok im mašu, pokazuju srednji prst. Zapletal je u međuvremenu pušten na slobodu i čeka suđenje. Njegovi prijatelji se bore da slučaj ne dođe do suda. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • KAJBUM_1 01.06.2016.

    Amerikanci će shvatiti da su ušli u krivu državu . NATO im daje strategiju da se bore za koga i protiv koga ?SSSR vise nepostoje pa kaj mi tu delamo ? Tko je taj NATO preuzeo ?Amerikanci ,a zašto ? Da vode svoju Vanjsku politiku po svijetu da bi manipulirali drugim radi svojih interesa a unutar Amerike interesi nisu važni jer narod proživljava dok im neboder dosta te Vanjske politike umjesto da vode politiku u svojim granicama i pusti svijet namiru da živi svojim tokom. Hrvati zar mi tako čuvamo i branimo Hrvatske interese da dozvolimo ulazak u NATO bez suglasnosti i da nam Tu Ivo Sanader i Seks nasilno uvode u taj nezakoniti NATO koji je prestao postojati nakon pada SSSR a to kaj je Amerika preuzela i nastavila djelovati sa NATO je totalna zabluda za one koji su se joj pridružili da nastave mržnju između Rusa i Zapada koji se nije još riješio svojih Birokrata koji su u sklopu sa Amerikom da bi bili čvršći u EU i da dobre potporu Amerike ako to zatreba. Pripremimo se ko i Česi da skidamo gaće da im na taj nacin dadnemo dobrodošlicu jer nam zakon koji je Ivo Sanader potpisao neda na drugi nacin jet je kažnjeno a o skidanju gaca ćemo vidjeti dali će biti kažnjivo. Pronadjimo nacin na koji ćemo se suprotstaviti vladi kada je neposlušan.

  • georgia 31.05.2016.

    dobro je i učino...svaka čast !!

  • Tarzanova mama 31.05.2016.

    Koji god da ga sudac osudi,treba smaknut tog suca pred streljackim vodom zbog podrzavanja okupacije od strane Amerike!

Komentiraj...
Vidi sve komentare