To je to što me zanima!

Vida tvrdi: Nisam sudjelovao u tučnjavi; prema policiji, on laže

Bio je to mladenački sukob. Malo naguravanja, izmijenjivanja teških riječi i to je to, rekao je Vida za Sportske novosti. No policija ima drugačije podatke od Domagoja
Vidi originalni članak

U ponedjeljak smo objavili da je 23-godišnji Domagoj Vida, igrač Bayera iz Leverkusena, kojega je izbornik Slaven Bilić pozvao na okupljanje uoči reprezentativnog ogleda s Gruzijom 3. lipnja na Poljudu, sudjelovao u masovnoj tučnjavi u nedjelju oko 6.30 sati, u Kolodvorskoj ulici u Donjem Miholjcu. 

Vida je bio u društvu četvorice prijatelja koji su napali i pretukli trojicu mladića koji su se vraćali sa svadbe. Mladići su morali potražiti pomoć u osječkom Kliničkom bolničkom centru. Svi sudionici su bili pijani.

Domagoj Vida za Sportske novosti rekao je kako nije sudjelovao u tučnjavi.

- Bio je to običan mladenački sukob. Slavio sam rođendan s društvom u kafiću do kojega je došla skupina mladića koja se vraćala sa svadbe. Došlo je do verbalnog sukoba, malo naguravanja i to je to. Nikakvih težih ozljeda nije bilo. A ja nisam sudjelovao u tučnjavi - rekao je Vida. 

No policija je, pišu SN, potvrdila da je Vida sudjelovao u tučnjavi.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza uputili su službeno priopćenje u kojem navode kako žele što brži oporavak ozlijeđenima te da im je žao što je u incidentu sudjelovao hrvatski reprezentativac Domagoj Vida. Priopćenje donosimo u cijelosti.

Službeno priopćenje HNS-a:

"Hrvatski nogometni savez izražava iskreno žaljenje zbog nemilog događaja u Donjem Miholjcu u kojem je navodno sudjelovao i naš reprezentativac Domagoj Vida. U ovome trenutku nemamo nikakvih službenih informacija da bismo mogli dati bilo kakvo službeno očitovanje.

Nažalost, raspolažemo tek sa informacijama dostupnima iz dijela domaćih medija, a koje ne moraju potpuno odgovarati činjenicama. Vjerujemo kako ćemo nakon kontakta s igračem i MUP-om, a po okončanju postupka, znati pravo stanje te se očitovati glede događaja i u slučaju potrebe poduzeti odgovarajuće mjere. Ozlijeđenim mladićima i njihovim obiteljima upućujemo poruku podrške s iskrenom željom u što skoriji oporavak.

HNS"

Idi na 24sata

Komentari 20

  • BBBzg_2 24.05.2011.

    ahahahahahh ma vida je najveci kreten i pijanac!!!ja sam iz nasica i cesto izlazim u miholjac a i znam ga dok je igro u miholjcu teska pijancina u osijeku je bio jos gori i voli se kurcit misli da je ko messi il cr!!! spusti se na zemlju!!

  • wommi 24.05.2011.

    nije uredu to sto su napravili i nije bio samo verbalni sukob.1. ima polomljen nos, 2. ovratnik i preko ledja mu prelomili motku od zastave, 3. kvrge po glavi. svaka cast kad dodje u miholjac nek se zabavlja,nek porazbija pola kafane,ali nek on i tatini sinovi ne diraju ostale

  • atilla sb86 24.05.2011.

    kakav kreten. a stići će i njega jednom tako nešto...nadam se. pa nek je onda ljudina i legenda,hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare