To je to što me zanima!

Vidaković vidio 'primopredaju' između Sanadera i Kulterera?

Bivši šef Hypo Leasing Kroatien navodno se sam javio tužiteljima. Kao svjedoka su ga predložili u četvrtak. Vijeće mora odobriti da ga se sasluša.
Vidi originalni članak

Zamjenica ravnatelja Uskoka Tamara Laptoš u četvrtak je na suđenju Ivi Sanaderu predložila novog svjedoka Dragu Vidakovića. Za njega su, navodi se, doznali nakon podizanja optužnice. Bivši šef Hypo Leasing Kroatien navodno ima saznanja o dolasku Wolfganga Kulterera, bivšeg šefa Hypa, u Zagreb 2004. godine, a navodno je prisustvovao i susretu Kulterera i Sanadera na parkiralištu u Klagenfurtu krajem 2004. 

Kako piše Večernji list, Vidaković se sam javio tužiteljstvu, a navodno je on vidio i da je tijekom susreta Sanadera i Kulterera bilo 'primopredaje'.

Prijedlog za saslušanje mora odobriti sudac Ivan Turudić. 

Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • davidenko 29.11.2011.

    Zaboravljivom Vidakoviću, poput slika koje su se javljale i Graniću, je zacijelo također na sličan način dobio neku sliku za koju mislio da je vidio u stvarnosti- Sjetio se da je vidio da jedna osoba Sanaderu daje nešto i kao savjestan građanin se sam javio Uskok-u. Razmišljam da se i sam javim Uskok-u. Nisam siguran ali čini mi se da sam vidio da Vidakobvić nije vidio to što je rekao da je vidio. Davno je to bilo, kroz maglu mi je ali ako se sjetim ili mi slika jasno se vrati poput Graniću i Vidaković moguće da se sam javim. - Nemojte ovo uzeti odmah kao gotovu stvar jer samo vučem misli..ali čini mi se da je Vidaković parkirao pored mene, te pored još jednog vozila iz kojeg su izašla dva ćelavca… u jednom trenutku je Vidaković zapitao jel to onaj daje nešto Sanaderu..nisam odmah shvatio šta pita ..i nisam ni skužio da je 20-tak metara ispred nas sanader…naime obojica smo pogledali prema ćelavcima koji su bili impresivne građe (zacijelo boksači..mislim Lokomotive) te nismo ništa vidjeli…ja sam rekao čini mi se neke novine drži..a ovaj Vidaković je opsovao nešto tiho u bradu ..ljut što nije ništa vidio odnosno nije vidio da jedan druge nešto daje…meni se učinilo iz te daljine da se zapravo samo rukuju Naravno sad mi se sjećanje nije vratilo na razini Granića ili Vidakovića pa nemam takve slike niti mogu tvrditi vjerodostojno da je ovo istina nego tek samo promišljanje o prošlosti koju sam možda doživio na ovaj način ili nisam. No ako se jasno sjetim da sam vidio da Vidaković nije vidio onda ću se sam javiti. Konačno tu su još dva svjedoka koja bi se potencijalno mogla javiti da su vidjeli da Vidaković nije vidio…ali će biti teško u praksi ovo ostvariti jer njima je to bila nevažna stvar a ne nešto važno poput Daytonskog Ugovora kojeg se pamti detaljno ko Granić

  • davidenko 19.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_88990 11.11.2011.

    sve mi se čini da bu to suđenje trajalo dok Sanader onemoća, pa još kad mu Jaca dođe kao svjedok...jedva čekam, ali ljudi moji, ništa od toga, NOVCI SU NESTALI-NEMA IH - i šta imamo od toga da ih sve pozatvaraju? Svima oduzeti imovinu i kartice i sve po redu i vanjske ''štednje'' naravno, ali tko će to utjerat kad je sve prepisano babama,stričevima,ženama i ostaloj rodbini,

Komentiraj...
Vidi sve komentare