To je to što me zanima!

VIDEO: 24sata i volonteri čistili najkraću rijeku na svijetu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Veliku eko akciju na moru smo nastavili i u špici turističke sezone. Čajkovići na rijeci Ombli ugostili su volontere prilikom osme po redu velike eko-akcije.
Vidi originalni članak

Velika EKO akcija nastavljena je u špici turističke sezone i to u nedjelju 4. kolovoza u Dubrovniku, točnije u mjestu Čajkovići. Cilj je akcije bio čišćenje dna rijeke Omble u duljini od dvjestotinjak metara od Čajkovića prema ACI Marini Dubrovnik od raznog otpada koji je u rijeku najviše završio tijekom Domovinskog rata.

Partneri organizatora 24sata, Udruga ATJ Lučko'90. te ronioci ATJ Lučko, prvi su se spustili na dno rijeke, a potom su im se pridružili članovi ronilačkog kluba Dubrovnik i ronioci JPV Dubrovački Vatrogasci. 

Pogledajte što su sve izvadili!

Pridružite nam se!

Velika eko akcija traje i dalje! Kako bi pomogli u čuvanju okoliša trebamo i vašu volontersku pomoć. Izrazito nam je drago što su stanovnici Dubrovnika prepoznali važnost ovakve akcije te vas pozivamo da nam se pridružite na sljedećoj akciji koja će se održati u subotu, 31. kolovoza u Rijeci!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • General Lee 08.09.2013.

    Dobra čista Ombla

  • mali markec 29.08.2013.

    Kada bi bilo puno više takvih akcija, možda bi se onečišćivači posramili i nebi više bacali smeće.

  • Timmy2 07.08.2013.

    Hvale vrijedna akcija čišćenja rijeke,voljela bih čuti nekoga od onih koji su prepoznali svoj bačeni otpad.! Neka se srame.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare