To je to što me zanima!

VIDEO Al' ga je progurao! Zapeo jedrilicom za most u Ždrelcu: 'A šta je Mile reka? Šalji u 24sata'

Susjed je odmah rekao da je jedrilica metar viša od mosta. Čovjek se bavi građevinom i ima oko za to, i bogami bio je u pravu, zaključuje čitatelj koji je vjerovao da će se jedrilica ipak provući...
Vidi originalni članak

Ma visočiji je metar!, čuje se glas čovjeka na snimci jedrilice koja, ni ne sluteći ništa, juri ravno u katastrofu.

- Ma i dva metra je visočiji - korigirao je svoju procjenu čovjek sa snimke tik prije nego što će jarbol jedrilice zahvatiti most u kanalu Mali Ždrelac između otoka Pašmana i Ugljana. To je mjesto na kojem su brojni nepažljivi jedriličari i drugi pomorci, koji slabo procjene visinu svog jarbola, zapeli. 

- Eno ga! A šta je Mile reka? Šalji snimku u 24sata - prokomentirao je čovjek sa snimke nakon što je, očekivano, jarbol zapeo za most i podigao jedrilicu malo iznad mora.

 - Nije se ništa moglo napraviti, nije se potopio, nije jarbol pao. Okrenuo se čovjek, tukao jarbolom još malo i otišao odakle je došao. Tako to obično završi, ispod ovog mosta ima cijela povijest događanja, ovo je jedan od blažih incidenata -opisao je čitatelj prizor koji je snimio u utorak oko 11.30.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je relativno dobro prošlo. Ovo je prvi put ove godine da je netko zapeo, zna biti i gorih slučajeva. Bilo je tu i ranjenih, no to je bilo prije dosta godina. Ovo je najprometniji prolaz na Jadranu - dodaje.

- Znalo se, recimo, dogoditi da zapne katamaran koji se ne može izvući, pa zablokira cijeli promet, to bude po 50 brodova, čamaca, plovila sa svake strane koji čekaju da se pomakne - kaže čitatelj.

- Susjed je odmah rekao da je ovo barem metar preko dozvoljene visine. Čovjek se bavi građevinom i ima oko za to, i bogami bio je u pravu - zaključuje čitatelj koji je, kaže, vjerovao da će se jedrilica ipak provući.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Medenko 02.08.2022.

    A jemu se diga jarbol

  • MAKANTAHI 02.08.2022.

    bilo šta drugo da napišem bilo bi za neki karton

  • POTPEC 02.08.2022.

    Tu bi mogla kapetanija lipe euriće zaraditi. Na obali valjda postoji oznaka visina mosta, A ovakvi pametni koji kupuju dozvole ni ne znaju visinu jarbola, tako da ne mogu usporediti visinu jarbola za visinom prolaska ispod mosta...  A da tu naravno treba uzeti i visinu trupa, plimu ili oseku i još poneki podatak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare