To je to što me zanima!

VIDEO Autobus u Splitu krenuo sam od sebe. Zabio se u druge aute: 'Vozač nije bio unutra'

U ovom trenutku prerano je izlaziti sa zaključcima. Čekamo rezultate policijskog očevida nakon čega će autobus biti prebačen u našu garažu na pregled, rekao je Miroslav Delić, direktor Prometa
Vidi originalni članak

Na okretištu na Kili u Splitu autobus se, bez vozača, zaletio u parkirane automobile. Miroslav Delić, direktor Prometa rekao je da istražuju nesreću koja se dogodila u nedjelju s njihovim autobusom na liniji broj 6, piše Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autobus je navodno nakon 15 minuta stajanja krenuo sam od sebe i zabio se u parkirane automobile. Vozač je u tom trenutku bio izvan autobusa, a prije pokretanja se čuo prasak.

- U ovom trenutku prerano je izlaziti sa zaključcima. Čekamo rezultate policijskog očevida nakon čega će autobus biti prebačen u našu garažu na pregled. Vozač kaže da je ručna kočnica bila aktivirana. Autobus marke MAN je nabavljen prije tri godine i do sada nismo imali problema s njim. Za sada imamo prijavljenu štetu na tri automobila, to će se riješiti kroz osiguranje - rekao je Delić za Dalmatinski portal.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 16.04.2023.

    da nije to onaj samovozeci bus?

  • arow 16.04.2023.

    Nije jasno zasto je stajao tako dugo a vozača nema.Ako je stanka predvidjena,onda je trebao biti propisno parkiran.Fali podataka

  • mari87 16.04.2023.

    99% rucna kocnica nije povučena koja je mehaničke naravi, stanična kocnica koja se aktivira kad se vrata otvore zna zakazati jel je elektronska tako da kolega vjerojatno u zurbi nije ju povukao. znam iz iskustva ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare