To je to što me zanima!

VIDEO Brod se nasukao na plaži u Podstrani pored Splita

Oko sedam sati poslijepodne je došlo do nasukavanja broda u blizini Le Méridien Lav hotela. Kako neslužebno doznajemo, u tijeku je odsukavanje
Vidi originalni članak

Na plaži u mjestu Podstrana pored Splita se nasukao brod u popodnevnim satima pri čemu je mnoge kupače na tamošnjoj plaži iznenadio prizor koji su ugledali. 

 - Valovi su bili veliki, doslovno je izgledalo kao da se brod odvezao i prešao preko bova sve do plaže. Na tom području inače bude dosta brodova, a plaža je zatvorena za kupače. Nikad se tako nešto nije dogodilo u mojoj blizini - rekla je čitateljica.

Kako neslužbeno doznajemo, trenutno je u tijeku izvlačenje broda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O cijelom događaju oglasili su se iz hotela Le Meridien Lav. 

- Na brodu koji je vršio analizu tla ispred resorta tijekom rada je došlo do tehničkog kvara i otkazivanja oba motora nakon čega se isti nasukao na sjevernoj plaži resorta. Nitko od gostiju, zaposlenika i članove posade nije stradao niti je ozlijeđen, zbog čega smo iznimno sretni. Obaviještena je pomorska policija, a cijeli slučaj dalje je na sebe preuzela kompanija u čijem je vlasništvu brod. Brod je u ranim večernjim satima odsukan i odvučen te nije nastala materijalna šteta - izjavili su.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare