To je to što me zanima!

VIDEO Čakovečki gradonačelnik zaplakao je pred novinarima: 'Prijetili su mi da će me ubiti'

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač (SDP) koji u nedjelju ide u drugi krug u utrku za novi mandat, rekao je da je dobio prijetnje smrću
Vidi originalni članak

Stjepan Kovač na današnjoj konferenciji za novinare u pratnji predsjednika stranke SDP-a Peđe Grbina rekao je da je dobio prijetnje smrću.

Na čelu Grada Čakovca je od 2013. godine, a drugi mandat osvaja na lokalnim izborima 2017. godine već u prvom krugu sa 56,23 posto glasova.

Na trenutno aktualnim izborima u osvojio je većinu glasova sa 39,66% što mu nije bilo dovoljno za automatsko preuzimanje vlasti. 

U drugom krugu protukandidatkinja mu je Ljerka Cividini koja je na prošlim izborima osvojila 27,63 posto glasova.

NOVI CROBAROMETAR HDZ i SDP blago rastu, Možemo! zahvaljujući izborima u Zagrebu skočio na 9,4 posto podrške

- Čekam da završi istraga, ne mogu prije toga ništa reći. Vjerujem da ću pobijediti u drugom krugu i nakon izbora ćemo rješavati ovu prljavštinu koja se nakupila jer tome mjesta nema u Čakovcu. Nikad se nije vodila ovako prljava kampanja i nećemo dozvoliti da se više vodi. Takvima nije mjesto u društvenom i političkom životu i treba se zapitati jesmo li ljudi ili zvijeri - rekao je novinarima Kovač, prenose Mnovine.

Pogledajte video: Čakovečki gradonačelnik dobio prijetnje smrću

Osim Peđe Grbina, došla ga je podržati i europarlamentarka Biljana Borzan. I ona ga je zagrlila.

 

Idi na 24sata

Komentari 319

  • najiram 10 28.05.2021.

    ne laži...to  ti  je  loš  politički  potez...sada  neču  više  dati  tebi  glas...jer  sve  si  nas  osudio  kao  teroriste...lažove  jedan...

  • Sanja1962 27.05.2021.

    neznam , ja bi odma odustala, pa neka uživaju u onom kaj imaju... a ne tu... strava... ok alo neradi kako treba, ali....

  • amun6 27.05.2021.

    to su ti domoljubi desnice, okrutni i ne tolerantni, ne poštuju nikoga i ništa, misle da su još među ovcama i kozama na planini a i cipele ih žuljaju jer ipak na njih se treba priviknuti od rođenja. obični krvoloci koji bi se obavezno trebali liječiti prije nego li oduzmu nečiji život. naravno nisu svi desničari u tom košu al trebali bi se ograditi javno od takvih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare